maandag 20 februari 2017

Patrick doet smeekbede bij Rutte | "Al 2 keer verrot geslagen door Moslims" ‼

Politiek  →  Dit is het trieste verhaal van de 36-jarige homoseksueel Patrick, die zich niet meer veilig voelt in z'n eigen wijk.  Dankzij de massa-immigratie die Nederland de afgelopen tientallen jaren heeft ondervonden.

Wat zou jij willen vragen aan premier Mark Rutte om te veranderen als je maar 1 kans had een verzoek te plaatsen bij de leider van ons land ?! Nou, de homoseksuele Patrick weet het wel

De jongen is geen dogmatisch anti-Islamitisch Identitair Verzet-achtig mannetje, maar een doodgewone 36-jarige kerel die z'n leven graag onge- stoord leidt. Hij heeft geen problemen met andere culturen dan de Nederlandse, maar hij wil gewoon met rust gelaten worden. En momenteel is dat niet mogelijk, wanwege z'n geaardheid. 

De meeste autochtone Nederlands vinden het geen probleem.  Maar dankzij de massa-immigratie zijn er grote groepen naar Nederland gekomen die heel wat minder vriendelijk staan tegenover het fenomeen homoseksualiteit. En ondanks pleidooien van Gloria Wekker dat het boze blanke mannen zijn die het minst tolerant zijn, zijn het toch echt jongens van 'Islamitische komaf' die hun poten niet kunnen thuishouden en Patrick al tot twee keer toe in elkaar gebeukt hebben.

Lees verder op DagelijkseStandaard.nl:  Homoseksueel doet smeekbede bij Rutte | "Al twee keer verrot geslagen door haatmoslims"

Zie ook:  Zijn we nog wel baas in ons eigen land ?!  /  Facebook.com – RTL Nieuws | #‎LievePremier

bronnen: DagelijkseStandaard.nl / RTL·Nieuws.nl / YouTube.com