donderdag 19 januari 2017

Amerika - Lady Gaga | Eerste beelden: "Lady Gaga oefent voor de Super Bowl"

Amerika  →  De pauze van de jaarlijkse 'Super Bowl' staat deze keer in het teken van 'Lady Gaga'.  Ze zal het kwartier op spectaculaire wijze vullen. In onderstaande video geeft ze alvast een voorproefje, zonder teveel weg te geven.

Wat 'Lady Gaga' precies gaat doen ?!  Dat blijft nog even geheim, maar dat het een spektakel wordt weet ze zeker: "Ik plan dit al sinds ik vier was", zegt ze grappend in de promovideo.

In de video is onder andere te zien hoe dansers repeteren op de muziek van Bad Romance, dus dat lied zal ze ongetwijfeld ten gehore brengen. Lady Gaga is intussen keihard aan het repeteren. Ze is zelfs zo serieus dat ze een podium in haar tuin heeft laten bouwen om te oefenen.
                                  

                                                                                    
Anti-Trump
Er gingen overigens geruchten dat Lady Gaga niet mag protesteren tegen Donald Trump. In de campagne voor de Amerikaanse presidents- verkiezingen heeft ze zich expliciet uitgesproken tegen 'Donald Trump' en voerde ze campagne voor 'Hillary Clinton'. De organisatie 'NFL' zou haar volgens insiders hebben gewaarschuwd: "geen politiek statements". De NFL ontkent die geruchten: "Dit komt van figuren die de boel willen opjutten terwijl er niets aan de hand is".
                            
bronnen: Winq.nl / Twitter.com – Lady Gaga / YouTube.com / Twitter.com – NFL