zondag 3 januari 2016

Syrië | 'Islamitische Staat' gooit 15-jarige Homo van dak maar spaart IS leider





Syrië – Deir ez-Zor | "ISIS extremists throw Syrian teenage boy (15) off a roof for being Gay" !!

Islamitische Staat    Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en jammer genoeg komt Islamitische Staat weer in het nieuws nadat ze opnieuw een jonge homo hebben geëxecuteerd.
                          
                      
Dit keer gaat het om een 15-jarige Syrische homo jongen die volgens IS eerder seksuele relaties had met enkele IS leiders. De jongen zat een tijd opgesloten in een huis van IS leider Abu Zaid al-Jazrawi en werd aldaar opgepakt. De jongeman ontliep zo een tijdje zijn 'straf', maar werd nu recent alsnog van een hoog gebouw naar beneden gegooid op verdenking van homoseksuele handelingen.

De IS leider Abu Zaid al-Jazrawi kreeg een lichte straf. Zijn leven werd gespaard maar hij werd wel ontzet van zijn positie, en uitgewezen naar het noordwesten van Irak om daar te gaan vechten aan het front onder andere IS leiders. Abu Zaid al-Jazrawi heeft geluk gehad want eerder had de Sharia rechtbank geoordeeld dat hij moest worden geëxecuteerd.

Zie ook:  IS gooit 15-jarige tiener van het dak omdat hij Homo zou zijn  /  IS vermoordt 15-jarige jongen omdat hij Homo is 

bronnen: HoLeBi.info / Twitter.com / Facebook.com
                   

http://aranews.net/2016/01/isis-extremists-throw-syrian-teenage-boy-off-a-roof-for-being-gay/
Posted by Western Kurdistan on vrijdag 1 januari 2016