vrijdag 21 oktober 2016

TV-Tip – Vanavond – SBS6 – 21.30 uur | "Roy Donders: Stylist van het Zuiden"

Roy Donders  →  "De stylist van het Zuiden" veroverde ieders harten met zijn huispakken, harde krullen, kristallen beeldjes, pannetjes wasverzachter en worstenbroodjes  Vanavond komt Roy Donders terug met een nieuwe realityserie.  De glitterstylist en volkszanger geeft iedereen wederom een uniek kijkje in zijn leven en dat van zijn familie. Roy Donders: Stylist van het Zuiden is vanaf vrijdagavond 21 oktober te zien bij SBS 6 om 21.30 uur

De glitter entrepreneur en volkszanger heeft een roerige periode achter de rug. Roy Donders zijn winkel ging bijna over de kop aan mislukte investeringen in zijn kledinglijn en z'n relatie met "Marvin Ophof" stond onder druk  Gelukkig heeft hij alle ellende achter zich kunnen laten. In zijn winkel verkoopt hij nu vooral exclusieve merkjes ‼  En met succes, want niet alleen de glitter fashionista's bezoeken zijn winkeltje maar ook de Brabantse posh behoort nu tot zijn clientèle. En na een korte afkoelingsperiode is zijn relatie met Marvin hechter dan ooit.
                           

                                          
En Roy Donders heeft grote, nieuwe plannen. Hij wil zijn in het slop geraakte zangcarrière als volkszanger nieuw leven inblazen en doorbreken als Schlagerzanger in Duitsland. Hij houdt van de Duitse schnitzels, de 'Duitse Schlagermuziek' en de Duitse taal is toch een soort Brabants dialect. Dus wat is er logischer dan een stap over de grens naar de oosterburen ?!  Tot grote vreugde van zus Rian, moeder Nel & vader Frans heeft Roy z'n voormalige gehuurde stulpje in Broekhoven nu gekocht en dat moet verbouwd worden.  Natuurlijk volstaat de stylist niet met een nieuw behangetje en een likje verf. Casa di Roy wordt volledig gestript en opnieuw opgebouwd tot Palacio di Roy.  De buren raken er niet over uitgepraat.

Als Roy Donders op het punt staat om de stap naar Duitsland te zetten gaat 't steeds slechter met zijn opa, begint de verbouwing en het kam peren in eigen huis zijn tol te eisen en tot overmaat van ramp heeft niet alleen de Brabantse posh de weg naar zijn winkel ontdekt - maar ook het dievengilde. En die zijn zo enthousiast dat ze terug blijven komen. 

UITZENDING GEMIST ?!  →  Klik HIER om de eerste aflevering en clips te bekijken van "Roy Donders, Stylist van het Zuiden"

Zie ook:

bronnen: SBS6.nl / SBS6 – Video / Facebook.com – Roy Donders