maandag 2 mei 2016

Zweden – ESF 2016 | "Eerste repetitie van 'Douwe Bob' op het Songfestival" ‼

Zweden – Stockholm – Eurovisie Songfestival 2016    Het is begonnen voor Douwe Bob   De eerste repetities zitten erop en een paar van deze beelden zijn al via Youtube verspreid.

In het filmpje vertelt Douwe Bob over de gedachte achter het liedje  "We leven in zo'n hectische wereld. Neem af en toe wat gas terug en kijk om je heen naar wat echt belangrijk is".

Douwe Bob was erg tevreden over zijn eerste repetitie. "We zijn heel erg tevreden en blij dat het uitpakt zoals gehoopt", zei een woordvoerder van de AVRO·TROS.
                            
        
                             
► Eerder vandaag werd bekend dat "Douwe Bob" op een stoel begint met zingen en vervolgens naar het midden van de klok loopt. Er zijn veel close-ups en er valt zelfs een stilte  Na de stilte komen andere gitaristen in beeld en loopt de zanger vervolgens naar de catwalk waar hij con- tact zoekt met het publiek.

Douwe Bob staat als zesde in de eerste halve finale van het songfestival, op dinsdag 10 mei. Op donderdag is de tweede halve finale en zater- dag 14 mei volgt de eindstrijd.

Extra:
Douwe Bob vindt noodzaak 'Gay Parade' verbazingwekkend  /  Marga Bult in Nederlandse vakjury Eurovisie Songfestival

Het laatste 'Nieuws' uit Zweden:
bronnen: GayOkay.nl / YouTube.com