dinsdag 1 december 2015

Aaron & Austin | Homoseksuele tweelingbroers nu ook ontdekt in Hollywood ‼


Bijna een jaar na hun coming-out zijn de homoseksuele tweelingbroers Aaron en Austin Rhodes hotter dan ooit ‼  De twee plaatsten vorig jaar een emotionelevideo waarin zij uit de kast kwamen voor hun vader. Niet alleen werd hun video ruim 21 miljoen keer beke- ken, ook wisten zij de aandacht te trekken van Hollywood.

De twee belachelijk knappe broers waren, dankzij hun coming-out video, onder andere te gast in de Ellen DeGeneres Show. Daarnaast wisten ze ook (beide) een rol te bemachtigen in het vijfde seizoen van de nieuwe hitserie "Scream Queens". GayStar News sprak met de tweeling. "De afgelopen tijd voelde als een echte wervelwind", aldus Aaron Rhodes. Hij vervolgt zijn verhaal door te vertellen: "Het was absoluut een gewel- dige ervaring. Ik herinner me nog toen we net startten in Hollywood en iedereen ons vertelde stil te blijven over onze geaardheid". 

"Nu de gehele cirkel rond is en we volledig kunnen werken terwijl we – als jonge mannen – out en proud zijn is erg bevrijdend én spannend voor onze toekomst". Broer Austin Rhodes voegt daar aan toe: "We waren nerveus om ons verhaal met iedereen te delen. Toen we het uiteindelijk deden bleken we invloed te hebben op zoveel levens. Soms voelt het gewoon als een droom".

Vooraf aan hun coming-out richtte de tweeling al het 'The Rhodes Bros' YouTube-kanaal op én werkten ze beide als model. Hun vader heeft, zoals het hoort, zeer ondersteunend gereageerd op beide coming-out's. Hij is zelfs naar Hollywood afgereisd waar hij een tripje heeft gemaakt op de rainbow crosswalk. Fijn om te zien dat de gedurfde stap van deze jongens – om publiekelijk uit de kast te komen – uiteindelijk dubbel en dwars beloond is ‼


bronnen: GossipGay.nl / YouTube.com