zaterdag 27 juni 2015

Duitsland – Keulen | "Dansen en sjansen op de Cock-Pit Pride Party in Keulen"

Aan de vooravond van de 'Christopher Street Day Parade' in Keulen op 5 juli kunnen homomannen op 4 juli feesten en de nacht wegdansen op de Gay Pride Editie van Cock-Pit. Cock-Pit is de enige "Men Only Circuit Dance Party" in Keulen en zeer succesvol vanaf de lancering in 2002 door Darko, die in de loop van z'n vijfentwintig-jarige DJ-carrière talrijke contacten heeft gesmeed met diverse topnamen in de huidige dansmuziekwereld.

De gewilde muziek door nationaal en internationaal gevierde DJ's is in belangrijke mate verantwoordelijk voor het succes van Cock-Pit door de jaren heen.

Ditmaal biedt het Keulse dansfeest voor mannen opnieuw geen darkroom en geen VIP-ruimte, maar wel een geweldige locatie vlakbij het Keulse Centraal Station met Duitse en internationale Top-DJ's en, om hopelijk prachtig zomerweer recht te doen, een groot buitenterras. Dit jaar zal Cock-Pit opnieuw magnifieke nieuwe muziek bieden, verzorgd door een winnende line-up van DJ's Jon Doe, Mike Kelly en Mister Mola.

Het feit dat Cock-Pit plaatsvindt in één van de mooiste locaties van Keulen, de Wartesaal am Dom, maakt echter ook deel uit van het succes. Deze, geheel vernieuwde en gerenoveerde, spectaculaire locatie biedt nu niet alleen brandnieuwe technische licht- en geluidsapparatuur maar vooral een onvergetelijke club-ervaring.

Het belangrijkste zijn echter de mannen zelf, die van Cock-Pit maken wat het is - geen attitude, geen regels, geen leeftijds- of schoonheidsdiscriminatie ‼ Iedereen is er om een geweldige tijd te hebben, of het nu bears, cubs, leermannen, modenichten of twinks zijn - ze feesten allen tezamen en dansen de nacht weg.

En dat is wat Cock-Pit is - een dansfeest voor uitsluitend mannen waar mode en fetisj elkaar ontmoeten. Nu in z'n veertiende jaar ‼

Locatie:  04 juli 2015 vanaf 22.00 uur
Wartesaal am Dom, Johanisstraße 11
Keulen, Duitsland

Toegang:  € 18,00 – Men Only – 18+
Een Officieel ColognePride 2015 Evenement
Internet Info & Tickets:  www.Cock-Pit.com 

Zie ook:  Mega Gay Pride Parade in Berlijn, maar Duitse Homo's kunnen nog steeds niet trouwen

bronnen: GayNews.nl / Cock-Pit.com / YouTube.com                                                          **  Video's  →  Promo's van Cock-Pit Party's uit 2011 en 2012 ‼