zondag 14 december 2014

VS | Had 'Barack Obama' een Gay-affaire met One Direction's 'Harry Styles' ?!

Roddelblad 'The National Examiner' meldt als voorpagina-nieuws dat de president van de Verenigde Staten - Barack Obama - een affaire heeft met One Direction bandlid 'Harry Styles'.
 
In het artikel wordt geopperd dat Obama zijn homo-levensstijl verborgen hield om zo president te kunnen worden. Zijn relatie met Michelle Obama zou dus een schijnvertoning zijn naar het publiek. Zo zou hij seks hebben gehad met deze man, waarna er een grote rode pijl wijst naar een foto van Harry Styles.

Het voorpaginanieuws van het blad komt als verassing bij de bandleden als ze ernaar gevraagd worden tijden de BBC Music Awards. Harry zei zelf niets af te weten van het artikel. Na uitleg vertelt hij dat hij gewend is aan bizarre geruchten maar dat dit wel erg ver gaat. Uit Obama's hoek is er nog geen reactie op de kwestie.

bronnen: OUT.tv / The National Examiner


One Direction lid 'Harry Styles' ontkent seks-affaire met president 'Barack Obama' ‼

Een zeer opmerkelijk nieuwsbericht ‼ ... Harry Styles van One Direction ontkent dat hij een seksaffaire heeft gehad met president Barack Obama. De zeer populaire zanger zei dit tijdens een interview bij de Music Awards van de BBC.
 
Gisteren kwam het Amerikaanse roddelblad 'The National Examiner' met dit nieuws. Harry kwam erachter doordat hem tijdens een interview werd gevraagd of deze geruchten klopte. Harry geeft toe dat het één van de betere roddels is uit zijn zangcarriere.

Zie ook:  Harry Styles heeft geen affaire met Barack Obama  /  Harry Styles ontkent seks-affaire met president Barack Obama

bronnen: GayOkay.nl / NowMagazine.co.uk / YouTube.com