donderdag 13 november 2014

Oostenrijk – Conchita Wurst | Nieuwe single van 'Conchita Wurst': "Heroes" ‼

Conchita Wurst  →  Ze won het 'Eurovisie Songfestival' met 'Rise Like A Phoenix', maar in plaats van dat te doen werd het daarna stil rond Conchita Wurst. In de hitlijsten althans. Maar nu is ze terug met een nieuwe single: "Heroes".

In mei jongstleden versloeg de Drag Queen met de baard onze eigen 'Comon Linnets' met haar powerballad. Daarna deed ze een rondje Europese Gay Prides en trad ze op in het kantoor van de Verenigde Naties in Wenen. Nu heeft Conchita de tijd gevonden om haar nieuwe single uit te bren- gen.

Het lied heet 'Heroes' en is geen cover van het bekende 'David Bowie'-nummer.

Zie ook: 

bron: Winq.nl - GayKrant


Oostenrijk - Conchita Wurst | De nieuwe single en video van Conchita Wurst: "Heroes"

♫♪  Het heeft een tijdje geduurd sinds Conchita Wurst in mei het 'Eurovisie Songfestival' won met 'Rise like A phoenix', maar nu is er eindelijk een nieuwe single. Dit weekend mocht Conchita Wurst op de Duitse televisie haar nieuwe single 'Heroes' voorstellen.

Het feit dat we zo lang hebben moeten wachten op de nieuwe single zal wel voor een groot stuk te wijten zijn aan de drukke agenda die 'Conchita Wurst' de afgelopen maanden moest afwerken. Niet alleen was ze na haar overwinning als verplicht nummertje op alle Europese Gay Pride optoch- ten en evenementen te zien, trad ze begin oktober ook op voor het Europese Parlement in Brussel en de afgelopen week mocht Conchita ook nog optreden voor VN Secretaris-generaal 'Ban Ki-Moon'.

'Heroes' is net als 'Rise Like A Phoenix' een ballad met ballen.

Zie ook:  De nieuwe single van Conchita Wurst: "Heroes"

bronnen: GayLive.be / YouTube.com