woensdag 12 november 2014

51-jarige krantenbezorger mishandelt eigenaar Gay-café 'Wilsons' in Haarlem

Rocco van Wort – de 22-jarige eigenaar van het in september heropende Gay-café 'Wilsons' by 'R & R' in Haarlem is maandagnacht rond 05.00 uur op straat mishandeld. Nadat hij zijn café aan de Gedempte Raamgracht had gesloten, kwam hij op de Gasthuissingel een krantenjongen van onder andere Trouw tegen, aldus RTV·NH.nl.
 
Hij groette hem, want hij kent naar eigen zeggen alle krantenjongens, "die je om die tijd altijd tegenkomt" ‼  Maar dit keer was het iemand die hij niet kende. De bezorger riep "Vuile Kanker-Homo, rot op" ‼, aldus Rocco van Wort. Hij kreeg een vuistslag op zijn neus, viel van het trottoir, krab- belde overeind en kreeg opnieuw een klap.
 
"Toen heb ik het op een rennen gezet, maar werd ondertussen achtervolgd door hem" ‼  Hij wist veilig zijn woning te bereiken en belde de politie, die daarna een 51-jarige verdachte aanhield. Rocco van Wort is ontdaan, maar niet van zijn stuk gebracht en zei: "Ik sta straks gewoon weer in 't café".
 
bron: Gay.blog.nl
 
 
Eigenaar 'Rocco van Wort' van Homo-café 'Wilsons' in Haarlem mishandeld
 
Eigenaar 'Rocco' van Homo-café 'Wilsons' in Haarlem is dinsdagochtend het slachtoffer geworden van homogeweld. Dat meldt RTV Noord-Holland dinsdag. Een politiewoordvoerder heeft bevestigd dat een 51-jarige man uit Haarlem is aangehouden. Hij zit nog vast voor onderzoek.
 
De café-eigenaar 'Rocco van Wort' was om 05.00 uur 's ochtends op weg naar huis, nadat hij zijn café 'Wilsons' aan de Gedempte Raamgracht had gesloten. Hij dacht een krantenbezorger te herkennen en liep op hem af. Toen het slachtoffer de krantenbezorger aansprak, bleek deze niet de man te zijn die hij dacht. De man draaide zich om en riep "Vuile Kanker-Homo, rot op" ‼, waarna de café-eigenaar 'n vuistslag op zijn neus kreeg. Hierdoor viel hij, waarna hij opnieuw een klap kreeg.

De café-eigenaar is vervolgens naar huis gerend, ondertussen achtervolgd door de krantenbezorger. Bij thuiskomst heeft het slachtoffer de politie gebeld. Volgens de politiewoordvoerder is de verdachte in de buurt van de mishandeling gevonden op basis van het door 't slachtoffer gegeven sig- nalement.
 
bronnen: FokNieuws.nl / YouTube.com