woensdag 29 oktober 2014

Vier Homoseksuele jongens en hun vaders op weg naar "De Roze Wildernis" ‼

Vier homoseksuele jongens en hun vaders zijn dinsdagavond naar Argentinië vertrokken om onder leiding van Arie Boomsma door de jungle te trekken. Doel: de moeizame band tussen vader en zoon te versterken. Tijdens de tocht voeren de jongens en hun vader samen opdrachten uit om nader tot elkaar te komen en de oorzaak van hun onderlinge problemen te onderzoeken. Lukt het hen om begrip voor elkaar te krijgen en het einddoel, de uitbundige Gay Pride in Buenos Aires, te bereiken ?!

De KRO heeft afgelopen maanden gezocht naar homo-jongeren die de band met hun vader willen versterken. Want uit onderzoek blijkt dat vaders het vaak het zwaarst hebben met de coming-out van hun zoon. De aanmeldingen voor KRO 'De Roze Wildernis' kwamen uit het hele land. Sietse (22) woont in Amsterdam maar komt met zijn vader Jan (57) oorspronkelijk uit de Achterhoek. Danley (21) uit Rotterdam gaf zijn vader Henk (55) op voor het programma. Roy (26) en zijn vader Leo (56) komen uit het zuiden van Nederland, uit 's-Hertogenbosch. En de Surinaamse Guno (26) en zijn vader Guno (58) komen uit Amsterdam. Totaal verschillende persoonlijkheden, drie weken in de jungle van Argentinië, aldus GaySite.nl.

Presentator Arie Boomsma: "Ik heb erg veel zin in deze reis. Er staat echt iets op het spel: vaders en zonen die buiten hun eigen omgeving op el- kaar zijn aangewezen. Dit programma begint waar KRO's 'Uit de Kast' ophoudt, na de coming-out. Ik ben heel benieuwd of de vaders en zonen hun moeizame relatie door dit avontuur zullen verbeteren" ... ‼

Update:  Arie Boomsma laat via Twitter weten vast te zitten op het vliegveld van 'Buenos Aires' ‼  De presentator, zijn crew en de acht deelnemers kunnen door noodweer niet op hun binnenlandse vlucht stappen. De opnames komen door de vertraging wel in gevaar, laat een woordvoerder van de KRO weten aan BuzzE. "Het is een strak opnameschema. De opnames gaan uitlopen, maar het is nog niet precies duidelijk wat daarvan de con- sequenties zullen zijn".

De serie van 8 afleveringen die gemaakt wordt over de reis start op dinsdag 23 december om 20.25 uur bij de KRO op NPO 3.

Zie ook: 
Arie Boomsma en Homo's naar Argentinië voor 'De Roze Wildernis'  Arie Boomsma met Homo's vertrokken naar 'jungle'      
Nieuw Nederlands programma rond Homo-jongeren met Arie Boomsma  Arie naar Argentinië voor 'De Roze Wildernis' ‼
Arie Boomsma en Homo's vertrokken naar jungle  Arie Boomsma en Homo's 'De Roze Wildernis' in  /  De Roze Wildernis

bron: GaySite.nl / YouTube.com


    ◄  Promo / Oproep:  KRO - Arie Boomsma - 'De Roze Wildernis'