vrijdag 19 september 2014

TV → The Voice ‼ | "Ferry de Ruiter" spraakmakend in 'The Voice of Holland' ‼

Ferry de Ruiter: "Opvallende 'Gay Diva' trekt aandacht maar scoort nog niet in iTunes" ‼
De auditieshow van The Voice of Holland van afgelopen vrijdag werd afgesloten door 'Ferry de Ruiter'. Zijn flamboyante performance maakt veel los op internet.
Ferry deed in 2011 mee aan het vierde seizoen van X-Factor. Daarin werd hij na het zogenaamde "X Campus Concert" door Gordon naar huis ge- stuurd. Sindsdien schnabbelt hij en maakt hij videoparodieën op Youtube. Ook in travestie. Nu doet Ferry mee aan The Voice om als zanger wat serieuzer te gaan werken.
Of dat gaat lukken ?! Het is in ieder geval leuk voor de show dat een extravagante homo meedoet. Zijn auditie wordt meteen al veel teruggekeken, besproken en beoordeeld. Het publiek is over het algemeen gelukkig ruimdenkend. Veel reacties zijn positief ‼  Mensen vinden Ferry geweldig, lief, authentiek, enz.
In iTunes scoort hij echter niet met zijn auditie-single. Dat is anders voor 'Sietske Oosterhuis' die met haar ingetogen pianoballade 'Rather Be' razendsnel stijgt.
Maar toch zou Ferry ver kunnen komen. In het tweede seizoen van 'The Voice' eindigde 'Paul Turner' als vierde in de finale. Of denk aan Gerard Joling die een lange, succesvolle carrière heeft opgebouwd. Er liggen dus kansen voor Ferry.
De combinatie met Ali B als coach kan verrassend uitpakken. Vorig seizoen zei Ali na de auditie van Darren dat hij 'extreme' met hem wilde op- zoeken, doelend op het neerzetten van een 'over the top' gay-act. Darren koos toen voor Ilse, maar dit seizoen zullen we alsnog gaan zien hoe Ali zoiets begeleidt.
Ferry de Ruiter's 'At Last' op:  iTunes
bronnen: NLpop.blog.nl / YouTube.com