dinsdag 16 september 2014

Conferentie roept wereld op 'Homopropaganda' in meer landen te verbieden ‼

Vorige week kwamen rechtse anti-homo en anti-abortus aanhangers voor een conferentie bijeen in Moskou. Op de slotdag - zondag 14 september 2014 - werd in een resolutie opgeroepen om wereldwijd het Russische voorbeeld te volgen en wetten tegen 'homo- propaganda' in te voeren.
In eerste instantie zou het 'World Congress of Families' uit Illinois het forum mede organiseren, maar de groep trok zich daarvan terug toen de Russen Oekraïne binnenvielen.
Gastheer was de Russische miljardair 'Konstantin Maloveev'. Volgens Right Wing Watch werd het Forum bijgewoond door een aanzienlijk aantal anti-homo activisten uit de Amerikaanse rechtse hoek, zoals 'Brian Brown' van de 'National Organisation for Marriage'.
bronnen: Gay.blog.nl / PinkNews.co.uk / OnTopMag.com
Familie wereldcongres roept op tot wereldwijde strafbaarheid van Homoseksualiteit
Vorige week ging in Moskou, Rusland een Wereld Conferentie door waarbij men een resolutie goedkeurde die voornamelijk rechtse politieke leiders oproept, om er voor te zorgen dat er wereldwijd een einde komt aan het geven van gelijke rechten aan HoLeBi's en Transgenders.

De Conferentie die de naam droeg: "The Large Families – The Future of Humanity" International Forum, had vertegenwoordigers vanuit de: VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk, Polen, Mexico, Venezuela, Australië, Oekraïne, Georgië, Kazachstan, Servië, Letland, Rusland en de Filippijnen.
Samen stemden ze een resolutie waarin onder andere staat dat men het liefst zou hebben dat homoseksualiteit wereldwijd strafbaar wordt. Dat men het recht op vrije meningsuiting van HoLeBi's en Transgenders afneemt, dat men HoLeBi's verbiedt te huwen en kinderen te adopteren, enz.

Tijdens het Congres vielen regelmatig de woorden pervers wanneer het over homoseksualiteit ging. Verder waarschuwde men dat het geven van gelijke rechten aan HoLeBi's en Transgenders het einde betekend van de menselijke beschaving. En dat een maatschappij met homoseksuelen het geloof van mensen in God vernietigt.
De resolutie roept wereldleiders ook op actie te ondernemen tegen alle gelijke rechten voor HoLeBi's en Transgenders waarbij men zich vooral richt op rechtse overheden. Maar afgevaardigden van de Conferentie zullen de resolutie ook sturen naar alle Nationale leiders wereldwijd, inclusief naar de Verenigde Naties, naar de VN-secretaris en naar de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten.
bronnen: HoLeBi.info / PinkNews.co.uk