woensdag 4 juni 2014

Kamkrant.nl - Zomeragenda | "De Kamkrant.nl Gay Zomeragenda van 2014" ‼



De zomer is weer in aantocht en voor kamkrant.nl kan dat maar één ding betekenen, onze jaarlijkse zomeragenda moet weer ge- maakt worden. Nergens anders de grootste en leukste gayfeesten overzichtelijk op een rij. Heb je een tip ?! Moeten we ergens echt heen ?! Mail ons via: redactie@kamkrant.nl
MidzomerGracht Festival, Utrecht – 20 juni t/ 29 juni 2014
Van 20 tot en met 29 juni vindt het Midzomergracht festival plaats. Wat deze 18e editie van het Midzomergracht festival zo bijzonder maakt ?! Dat je kunt zijn wie je bent, of wie je zou willen zijn. Midzomergracht 2014 is een festival voor nieuwsgierige Utrechters en Utrechtenaren. We vieren seksuele diversiteit met bijna 100 activiteiten in alle kleuren die er zijn.

PANNdora, Utrecht – Zaterdag 28 juni 2014
Ga met ruim 3 duizend feestgangers uit je dak in de Central Studios en dans tot het weer licht wordt. Laat je niet alleen verrassen door de ver- schillende live optredens en DJ-sets, maar ook door de spectaculaire side acts die de avond compleet maken.
- Info: www.pann.nl

Roze Zaterdag, Eindhoven – Zaterdag 5 juli 2014
Diversiteit leeft in Eindhoven en dat laten we zien ‼ Het thema van Roze Zaterdag Eindhoven is: "Diversiteit kleurt je leven" ‼ Een breed thema dat aangeeft dat wat er dit jaar in Eindhoven gebeurt voor iedereen is, waar je je buren en je moeder mee naar toe neemt.

Milkshake Festival, Amsterdam – Zondag 20 juli 2014
Na twee zeer succesvolle edities presenteren AIR en Paradiso u met gepaste trots de derde editie van Milkshake festival. Op zondag 20 juli 2014 vindt Milkshake plaats in het Westerpark te Amsterdam. Milkshake festival is een interessante samensmelting van een aantal liberale clubnachten die een link hebben met Paradiso en AIR.

Roze Kermis Tilburg – Maandag 21 juli 2014
Op maandag 21 juli 2014 kleurt Tilburg voor de 24e keer roze tijdens Roze Maandag ‼ Samen met onze partners zijn we weer bezig met de voor- bereidingen voor Roze Maandag 2014. En het belooft weer een spectaculair feest te worden. Roze Maandag is de dag waarop we het vooral samen gezellig hebben, plezier maken en genieten van de kleur roze.

Gay Pride Amersfoort, Amersfoort – Donderdag 31 juli 2014
In 2014 wordt op donderdag 31 juli voor de 12e keer de Gaypride Amersfoort georganiseerd. Naast het feest op de Hof met diverse DJ’s, dansers en support act zijn er ook diverse andere onderdelen. Ben je homo, lesbisch, bi, transgender of hetero, jong, oud? Zin in een feestje, of om sportief bezig te zijn, iedereen is welkom!

Gay Pride Amsterdam, Amsterdam – 26 Juli t/m 3 Augustus 2014
Gay Pride Amsterdam is een van de beste en leukste gayprides in de wereld. Dit jaar is het van 26 juli tot 3 augustus. Zaterdag vindt traditiege- trouw de canalpride plaats, waarbij tientallen boten door de gracht varen en duizenden toeschouwers staan mee te genieten.

bronnen: KamKrant.nl / YouTube.com