zondag 1 juni 2014

Engeland - Showbiz | George Micheal met spoed naar het ziekenhuis gebracht

George Michael is vorige week met spoed in het ziekenhuis opgenomen nadat hij bewusteloos geraakte in zijn woning in Londen.
Zijn agent zwijgt in alle talen over de oorzaak van de ineenstorting.

Wel laat de agent weten dat de zanger enkele dagen in het ziekenhuis verbleef maar dat hij in het weekend het ziekenhuis mocht verlaten.

Er is ook geen duidelijkheid of er drugs in het spel zijn. George Michael is al verschillende malen betrapt met drugs. In maart liet de 50-jarige zan- ger weten dat hij helemaal gestopt was met cannabis.
bron: GayLive.be
Engeland - Showbiz | "George Michael opgenomen in ziekenhuis"
George Michael (50) is vorige week met loeiende sirenes naar het ziekenhuis gebracht nadat hij in zijn woning in Londen was inge- stort.

De Britse krant The Sun schrijft dat een goede vriend van George donderdag het alarmnummer belde omdat de zanger door nog onduidelijke reden onwel werd.
Een ooggetuige vertelt dat de hulpdiensten vier uur nadat ze bij de woning van George arriveerden, met hem vertrokken naar het ziekenhuis. Daar kreeg hij een spoedbehandeling.
De woordvoerder van de zanger bevestigt het nieuws, maar wil er verder niet veel over kwijt ‼  "George Michael was inderdaad in het ziekenhuis voor wat routineonderzoeken. Maar verder is er niets te melden".

bron: Telegraaf .nl
Engeland - Showbiz | "George Michael herstelt thuis na ziekenhuisopname"
George Michael herstelt thuis, na een aantal dagen in het ziekenhuis te hebben geleden. De vijftigjarige Britse popster was vorige week opgenomen nadat hij onwel was geworden, maar mocht afgelopen weekend alweer terug naar zijn huis in Londen. Dat heeft zijn woordvoerder bekendgemaakt. Hij wil geen verder details kwijt.
Volgens intimi "is hij niet ziek en alweer bezig aan zijn nieuwe album te werken". In november 2011 werd de zanger in Oostenrijk opgenomen met een levensbedreigende longontsteking. Vorig jaar werd hij in Engeland met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd, die hij opliep tijdens een auto-ongeluk.
bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com