donderdag 24 april 2014

Showbiz | Jodie Foster in het geheim gehuwd met vriendin Alexandra Hedison

Actrice Jodie Foster is afgelopen weekend in het geheim gehuwd met haar vriendin Alexandra Hedison. Het koppel is 1 jaar samen.

Foster en Hedison zijn nog maar 1 jaar een koppel en de actrice hield de relatie in het begin nog geheim. Hedison was eerder drie jaar samen met Ellen DeGeneres, die eerder trouwens Foster waarschuwde om niet te trouwen met Hedison omdat die volgens DeGeneres enkel uit zou zijn op het geld van Foster. Jodie zelf had eerder 20 jaar lang een relatie met Cydney Bernard met wie ze haar twee zoons nog in co ouderschap opvoed. In 2008 gingen ze uit elkaar.

Foster sprak trouwens pas in januari van vorig jaar voor het eerst over haar lesbische geaardheid. Dat deed ze tijdens haar speech bij de Golden Globes ceremonie waarbij ze haar toenmalige partner Bernard bedankte. Foster is de biologische moeder van twee zoons, Charles geboren in 1998 en Christopher (Kit) geboren in 2001. Wie de vader is van de jongens wil Foster niet zeggen, maar ze beloofde het te onthullen als de jongens 18 jaar zijn.

Zie ook:  Jodie Foster trouwt met haar vriendin  /  Jodie Foster stiekem getrouwd  Jodie Foster trouwt met vriendin  Jodie Foster
bronnen: HoLeBi.info / ABC·News.com / GayStarNews.com / US·Magazine.com / YouTube.com