dinsdag 13 augustus 2013

België | Paul de Leeuw werkt met Miguel Wiels aan een nieuwe Theatershow ‼

VTM mag 'Manneke Paul' dan wel hebben afgevoerd, onze noorderbuur Paul de Leeuw blijft zijn pijlen op België richten. Hij werkt momenteel aan een theatershow met een bekende Vlaming, aldus Nieuwsblad.be. En verder blijkt dat Paul het al lang niet meer om de centjes hoeft te doen.

► Paul gaat voor zijn Belgische Theatershow in zee met pianist Miguel Wiels. Het duo werkt aan een theaterstuk dat de naam Miguel en Paul's vrolijke roadshow zal heten. Meer details over de show zijn nog niet bekend, behalve dat er veel Vlaamse en Nederlandse liedjes aan bod zullen komen.
                                

Ondertussen blijkt ook dat Paul het al lang niet meer voor het geld hoeft te doen. Zijn vermogen wordt op ruim 15 miljoen euro geschat. Eerder  dit jaar liet loonwijzer.nl al weten dat Paul ruim 650.000 euro per jaar verdient   Naast die 15 miljoen kan De Leeuw later nog een kasteel in Polen erven. De verdienste van zijn inmiddels 81-jarige vader.

"Dat is een echt Disney-kasteel", vertelde Paul eerder al. "Mijn vader kreeg dat kasteel in handen via zijn werk als handelaar. Hij was importeur en hij dreef handel met het Oostblok. Hij importeerde met name augurken, kersen en aardbeien. Die verkocht hij dan weer in Nederland. Het was een soort ruilhandel. Maar op een bepaald moment liep een zakendeal verkeerd af. Mijn vaders zakenpartner kon het nodige geld niet op tafel leggen, maar hij had wel nog iets anders in de aanbieding: een Pools kasteel". Een leuke extra erfenis dus.


bronnen: Zita.be / Nieuwsblad.be / www.HoLeBi.info / YouTube.com - Manneke Paul