woensdag 10 juli 2013

UK - Showbizz | Zanger Elton John was bijna dood tijdens concert in Duitsland

                 
Duitsland  →  Zanger Elton John was naar eigen zeggen bijna dood. Vrijdag kreeg hij op het podium te maken met een ontsteking aan de blinde darm. Uit test in het ziekenhuis bleek dat het potentieel levensbedreigend was. "Ik mag van geluk spreken dat ik nog leef. Het was een tikkende tijdbom. Ik kon elk moment doodgevallen zijn", aldus de zanger in The Sun.

Elton John had tijdens eerdere optredens al vaak te kampen met hevige buikpijn, hij dacht een voedselvergiftiging, maar in Duitsland werden de symptomen zo erg en ondraaglijk dat hij nog tijdens de show achter de coulissen moest verdwijnen. De zanger slikt nu onder meer antibiotica om het risico op bloedvergiftiging tegen te gaan en kreeg platte rust voorgeschreven. Van zodra de zwelling verminderd is, moet hij onder het mes. "Het ergste is voorbij, maar Elton is toch nog heel ziek. Het is een verschrikkelijke lijdensweg geweest", aldus een bron. De rest van zijn Europese tournee is alvast afgelast.

John stond het voorbije jaar al zowat 170 keer op het podium. Tegen september hoopt hij weer in orde te zijn. "Hij haat het als optredens niet kunnen doorgaan, maar in dit geval zullen de fans het hem wel niet kwalijk nemen". Elton en zijn echtgenoot David Furnisch hebben samen twee zoontjes. Zachary geboren op 25 December 2010 en Elijah geboren op 11 Januari 2013, beide via dezelfde draagmoeder, de ene met het sperma van Elton de andere met het sperma van David.

bronnen: TheSun.co.uk / DeMorgen.be / www.HoLeBi.info / YouTube.com