zondag 7 juli 2013

Seks·onderzoek | "Hetero's fantaseren over HoLeBi-seks"

Onderzoek  →  Uit Nederlands onderzoek blijkt dat best veel hetero's fantaseren over HoLeBi-seks. Bij vrouwen gaat het om bijna de helft en bij mannen om 35%. Het onderzoek richtte zich op bijna 3000 heteroseksuele mannen en vrouwen en bevroeg hen over hun homo- seksuele en lesbische fantasieën en ervaringen.

Bijna de helft van de heteroseksuele vrouwen fantaseert wel eens over seks met een andere vrouw. Een derde van de hetero vrouwen heeft wel eens gezoend of seks gehad met een vrouw, vaak kwam dit voort uit 'n langgekoesterde fantasie. Meer dan de helft van de vrouwen vond seks met een vrouw een fijne ervaring, toch is het voor de meeste seks met een vrouw niet voor herhaling vatbaar ‼  Slechts 19% ziet een herhaling zitten. 25% van de hetero vrouwen vond seks met een vrouw tegenvallen.

Ook mannen zijn nieuwsgierig naar seks met iemand van hetzelfde geslacht ‼  Een kwart van de ondervraagde mannen heeft ooit 'iets' gedaan met een andere man. Bij 28 procent van deze groep leidde dit daadwerkelijke tot seks. Ook blijk dat 35 procent van de mannen fantaseert over een affaire met een man. De resultaten sluiten aan bij eerdere onderzoeken van de afgelopen jaren.


bronnen: ExpresZo.nl / www.HoLeBi.info / YouTube.com