zaterdag 29 juni 2013

USA | Lady Gaga bij Gay Pride in New York


Lady Gaga is vrijdagavond voor het eerst sinds februari weer op een groot podium verschenen. De 27-jarige zangeres, die eerder dit jaar een heupoperatie onderging, maakte haar comeback tijdens de Gay Pride in New York, schrijft 't Amerikaanse muziektijdschrift Billboard.

"We zijn een groot onderdeel van de mensheid. Het is tijd voor ons om 'mainstream' te worden", sprak Gaga tijdens het evenement. "Ik eis de rechten op voor veilige straten. Genoeg is genoeg, genoeg is genoeg". Vervolgens zong ze het Amerikaanse volkslied. Voor de gelegenheid had ze een zin uit het lied aangepast.

Lady Gaga werd in februari geopereerd aan een scheurtje in haar heup. Daarvoor had de zangeres het resterende deel van haar Born This Way Ball tournee geannuleerd.

bronnen: FokNieuws.nl / Billboard.com / YouTube.com





Lady Gaga zingt Homogemeenschap toe in New York

Lady Gaga is terug in de spotlights. Voor het eerst sinds haar heupoperatie in februari en het annuleren van haar concertreeks Born This Way trad de actrice vrijdagavond weer in de openbaarheid in New York.

Gaga gaf een toespraak in the Big Apple om de Gay Pride af te trappen. Ze stak de homogemeenschap een hart onder de riem.

''We vormen geen niche. We vormen een reusachtige groep in de gemeenschap. Het is tijd voor ons om mainstream te worden. Ik eis de rech- ten op voor veilige straten'', zei ze. Daarop reageerde het publiek met leuzen: 'genoeg is genoeg, genoeg is genoeg'.

Met het a capella zingen van het nationale volkslied sloot Gaga de bijeenkomst af. Voor de gelegenheid had ze een zin uit het volkslied aange- past, schrijft Billboard. Ze verwerkte het woord regenboogvlag in het volkslied.

bronnen: ShowNieuws.tv / Billboard.com / YouTube.com