dinsdag 15 januari 2013

Nederlandse Stylist | Frank de Boer is Homo !!


Ajax-trainer Frank de Boer blijkt homoseksueel te zijn. Die openbaring deed de hoofdcoach met zijn eigen homoseksuele lichaams- taal.

Vorig jaar kwam De Boer in het nieuws doordat hij in het BNN-programma FC Gay zei dat er geen homoseksuele profvoetballers zijn omdat ze een andere motoriek hebben. 

Naar nu blijkt zijn er wel homoseksuele trainers, namelijk De Boer zelf !! Analysten beweren dat De Boer met de houding die hij op onderstaande foto aanneemt, niet zou misstaan in menig gay café.

"De handjes in de zij, het broekje kort, geschoren benen en de herkenbare zure nichten-blik. De Boer laat zich op de Copacabana van zijn meest gaye kant zien", aldus een bekende Nederlandse stylist, die anoniem wenst te reageren.

Afgelopen zomer kwam De Boer in opspraak toen hij een opzienbarende uitspraak deed over homo's en voetbal: "Als je de homo bekijkt, denk ik, die is wat minder ... a-sportief, meestal denk ik. De motoriek, normaal gesproken, dat valt toch meestal wel op bij homo's. Misschien is dat het." 

Zou dat allemaal een dekmantel zijn geweest ?!

bron: Gay.nl