woensdag 13 december 2023

Patrick opent Gay·bar voor Hetero's in Zwolle | "Zo leuk kan Gay-stappen zijn"



Zwolle – Gay-bar De Regenboog  →  Een Gay-bar waar je ook met je Hetero-vrienden heengaat, dat is waar Patrick Nijenhuis op mikt qua doelgroep. Komend voorjaar opent hij Bar De Regenboog in de Voorstraat in Zwolle. "Mijn oog viel snel op deze stad, omdat hier ook de Zwolse Pride zit".

De Regenboog kun je kennen uit andere steden → Rotterdam, Eindhoven en Nijmegen ‼  De eerste locatie opende 15 jaar geleden in Rotterdam, vertelt Patrick. "Wat ik al snel merkte, was dat de 'Homo-jongeren' van nu meer naar oudere Gay-bars gaan. Je ziet in Nederland ook veel Gay-bars sluiten. Ik dacht: dat moet anders. Toen ik zelf uitging als jongen die op mannen valt, bestond m'n vriendengroep alleen uit mannen die op vrouwen vallen".

Daarom opent Patrick Nijenhuis met Bar De Regenboog een Gay-bar voor Hetero's. "Wij willen graag alle Hetero-vrienden in onze zaak hebben. Elke vriendengroep heeft wel iemand die Homoseksueel is. Dan is het superleuk als je met elkaar kan stappen, zonder dat je in een ouderwetse Gay-bar terechtkomt. Wij hebben geen zaak die over de top is, maar alle clichés zijn er wel. Zoals glitterbollen, en op de muren staan Regenbogen".

De zaak komt aan de Voorstraat 1 in Zwolle, op de plek waar sinds juli 2021 Molly's zit ‼

Lees verder op de website van DeStentor.nl:  Patrick opent Gay-bar voor Hetero's in Zwolle | "Zo leuk kan Gay-stappen zijn" ‼

Eerder geplaatste artikelen met betrekking tot "Patrick Nijenhuis" en "Gaybar De Regenboog" op GayNieuws.blogspot.com ‼

bronnen: DeStentor.nl / Facebook.com – Regenboog Zwolle → InDeBuurt.nl – Zwolle