maandag 6 februari 2023

België – Antwerpen – Gay-Horeca | The Boots: "Sexclub voor Homomannen" ‼

The Boots is een grote Gay Cruiseclub in Antwerpen met een agenda vol fetisj-, leer- en BDSM-nachten. Liefhebbers van leer, rubber, sportswear en uniformen vinden hun weg naar deze befaamde Gayclub ‼

The Boots Antwerpen is officieel een private club en daarom wordt er een lidmaatschapskaart aangemaakt. Dat is een formaliteit die te maken heeft met hun seksvergunning; je hoeft niet per se je echte naam op te geven.

In de garderobe kun je je desgewenst omkleden in je favoriete fetish wear. Na binnenkomst merk je dat de club één grote ontdekkingsreis is. Op de eerste verdieping bevindt zich een gezellige bar, met barkrukken en banken waar je kunt relaxen, rondkijken en flirten ‼  Er wordt passende clubmu- ziek gedraaid, die niet al te hard staat. Daardoor is het goed mogelijk om een gesprek te voeren.









Een verdieping hoger vind je een uitgebreid labyrint, waar je in het schemerdonker kunt cruisen. Vaak is er behoorlijk veel actie.

Nog weer een verdieping hoger staan diverse BDSM-meubels opgesteld ‼  Een schandblok, een Andreaskruis, een bondagerek, een badkuip voor pis- seks en uiteraard een heleboel slings.

Er komen mannen van alle leeftijden, in de meerderheid 30-plus, van haarloos glad tot fors behaard, in leer, uniform of sportkleding en af en toe zie je iemand in puppy-outfit.

Lees verder op de website van GaySite.nl:  The Boots | "Sexclub voor Homomannen" ‼

bronnen: GaySite.nl / Twitter.com – GaySite.nl