maandag 28 maart 2022

HOP langs A28 | Paadje voor Homo–ontmoetingsplaats Witte Molen gaat dicht




Rijkswaterstaat wil het paadjes sluiten, omdat het bijdraagt aan een ongewenste situatie, waarbij seksuele contacten tussen mannen aan de orde zijn ‼  Langs deze plek loopt ook een fietspad. De Stichting "Platform Keelbos" maakte bezwaar tegen het schrappen van het pad en heeft vorige maand een beroep gedaan op het Waterschap om geen toestemming voor de afsluiting te geven ‼  Men zegt dat "Homo-ontmoetingen" niet strafbaar zijn en zelfs dat seks in de openlucht dat niet is, zolang het de grens van schennis niet overgaat.

Het Waterschap is eigenaar van een deel van de grond waar het pad overheen loopt. Arjan Heugens zegt: "Ons dagelijks bestuur heeft de aanvraag van Rijkswaterstaat besproken en aangezien er geen 'waterbelangen' in gevaar komen door de afsluiting (zeg maar: onttrekken aan de openbare toegankelijkheid) is besloten positief te reageren op het verzoek" ‼

Zie ook:
•   Rijkswaterstaat en Waterschap nemen maatregelen tegen Homo-seksplek bij Witte Molen     HOP Witte Molen | "Homo-ontmoetingsplek in Haren alleen nog toegankelijk per snelweg"
 
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com:
•   Bezwaar tegen afsluiten van voetpad parkeerplaats 'Witte Molen' langs de A28 ‼   

                                     
                                            
Extra:        Homo-ontmoetingsplaats 'Glimmermade' langs de A28
   Weg met dat hek | Hoe nu verder met Homo-ontmoetingsplek Glimmermade langs A28 ?!

bronnen: HarenDeKrant.nl / Twitter.com – RTV Noord