woensdag 24 februari 2021

SGP - Homohuwelijk | "Het Opengestelde Huwelijk moet worden afgeschaft" ‼

Het 'Opengestelde Huwelijk' moet voor paren van gelijk geslacht worden afgeschaft. Dat schrijft de 'SGP' op haar website in aanloop naar de Kamerverkiezingen. Op COC's kieswijzer "RainbowVote.nu" lees je hoe de SGP en andere partijen de afgelopen tijd stemden als het gaat om LHBTIQ+-kwesties.


"Dit diep trieste SGP-standpunt laat maar weer eens zien hoeveel er voor LHBTIQ+'s op 't spel staat bij de verkiezingen", aldus COC- voorzitter Astrid Oosenbrug. "Dus ga stemmen op 17 maart en informeer je goed over de standpunten van partijen".



Video  →  Kees van der Staaij (SGP) over Homohuwelijk | "Ik sta voor de klassieke visie op het huwelijk" ‼
Een kijker van het NOS op 3 verkiezingsprogramma stelde via sociale media een persoonlijke vraag aan Kees van der Staaij over het Homohuwelijk. De lijsttrekker legt uit hoe zijn partij daarover denkt.

Lees verder op de website van COC.nl:  SGP – Homohuwelijk | "Opengestelde Huwelijk moet worden afgeschaft" ‼

Zie ook:

Het Homohuwelijk bepaalt de identiteit van de SGP  /  Robbert Rodenburg deelt emotionele Instagram-post over het Homohuwelijk 
SGP komt met billboard vóór huwelijkse trouw en tégen overspel ‼   Wiki | "Homohuwelijk in Nederland"  /  COC | "Homohuwelijk" 
Gaykrant kaapt billboardactie huwelijkse trouw van SGP  /  OneLifeStand scoort in campagne SGP  /  Snotverjandoedelienogaantoe

bronnen: COC.nl – COC Nederland / NOS.nl – Video / Facebook.com – COC.nl