dinsdag 4 december 2018

Werkhoven – 'Gert Snitselaar' | "Van (Homoseksuele) Boer Naar Pyromaan" ?!

Werkhoven  →  Het is de nachtmerrie van iedere boer.  Brand in de stallen.  Het gebeurde boer 'Snitselaar' voor de vijfde keer in korte tijd. Het stadje Werkhoven in de provincie 'Utrecht' siddert. Onomwonden zegt hij dat "zijn geaardheid" hier mee te maken heeft. De Gaykrant zet de feiten op een rijtje.  Op zaterdag 01 december is bekend geworden dat hij zelf wordt verdacht van het aansteken van de branden op zijn eigen erf.

Drama
Boer Gert Snitselaar was ten einde raad en wilde dat de Utrechtse politie de zaak tot de bodem uitzocht. De politie onderzocht een aantal scenario's. Opvallend was dat er ondanks de bewaking nooit sporen waren van een indringer ‼  Daarom werd de optie dat de boer zelf de brandstichter was een serieuze optie.  "Als het waar is, is het menselijk drama" ‼, zegt een buurtbewoner. Hoe heeft hij dit kunnen doen ?!  Over motieven tast de politie in dit stadium nog in het duister.

Toneelspel
Maar nu verdenkt de politie hem ervan zelf de branden te hebben aangestoken. Een Utrechtse politiewoordvoerder: "Het recherche-onderzoek heeft geleid tot aanhouding van deze persoon. Het betreft de bewoner", meldt de politiewoordvoerder. Boer Gert Snitselaar zal later worden voorgeleid.

Lees verder op de website van DeGaykrant.nl:  "Homoseksuele boer in de rol van boef" ?!  
                                                 
        
                                         
Zie ook: 
Voor vijfde keer brand bij boer in Werkhoven  /  Werkhoven → 5 branden | "Bizar wat er in ons dorp gebeurt"  
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:
•   Gert Snitselaar | "Zijn de reeks branden gesticht omdat hij 'Homoseksueel' is" ?!  

bronnen: DeGaykrant.nl / YouTube.com / Twitter.com  NU.nl / Facebook.com – DeGaykrant.nl