donderdag 2 augustus 2018

Muziek - 'Mamma Mia 2 · Here We Go Again' | "Met een glimlach om de lippen"

Mamma Mia 2 – 'Here We Go Again'      Mamma Mia is niet alleen een van de succesvolste musicals ooit, het is ook één van de meest commerciële successen van het witte doek ‼  Natuurlijk moest daar een 'vervolg' op komen, ook al bleek dat wat langer te duren dan verwacht. Want natuurlijk heeft ABBA meer liedjes opgenomen dan de achttien die in de film voorkwamen, of zelfs de tweeëntwintig van de oorspronkelijke West End-musical.
                                                                   

                                                  
Voor "Mamma Mia - Here We Go Again" zat BennyAndersson alleen achter de knoppen en dat blijkt een meesterlijke zet. De vriendelijke baard coachte ook de acteurs. De muzikale expressies van Pierce Brosnan werden tot een minimum herleid en Colin Firth werd zelfs helemaal 't zwijgen opgelegd. Oef en dubbel oef.

De soundtrack van "Mamma Mia - Here We Go Again" heeft wel degelijk recht op bestaan. 'My Love, My Life''Fernando' en 'The Day Before You Came' alleen al verantwoorden de aanschaf ervan; bij de rest van de nummers heb je op zijn minst 'een glimlach rond de lippen' ‼

Lees verder op de website van ZiZo-Magazine.be:  Recensie – Mamma Mia 2 | "Met een glimlach om de lippen"
bronnen: ZiZo-Magazine.be / Facebook.com – ZiZo-Online.be / YouTube.com