donderdag 4 januari 2018

VS - Desmond Napoles | "Jongetje van tien richt 'Drag Club' op voor kinderen"

Amerika  'Desmond'  →  Op school heet hij Desmond Napoles, maar eenmaal thuis transformeert hij in Desmond is Amazing. Al toen hij een peuter was vond hij het leuk zich te verkleden en op zijn tiende is hij een volleerd 'Drag Queen'. En daar hoort een eigen Drag Club voor kinderen bij.

► 'Desmond is Amazing' woont in Brooklyn  New York  en begon op zijn zesde met het dragen van jurken. Hij trad al eens op in een video van RuPaul en in 2015 deed hij mee met de 'Gay Pride Parade' in New York. Hoewel hij nog erg jong is, is hij inmiddels een bekende verschijning in de plaatselijke Dragscene.

Maar juist omdat hij zo jong is, kan hij natuurlijk niet volop meedoen aan wat er zich in 't nachtleven afspeelt. Daarom heeft Desmond is Amazing iets bedacht: een Drag Club voor kinderen waar geen volwassenen mogen komen.
                                             
        
                                                
Prinsessenjurk
De bedoeling is dat hij en zijn vrienden daar verkleedpartijen gaan houden ‼  Met kinderen die net als 'Desmond is Amazing' ooit jurken maakten van de lakens en handdoeken van hun ouders ‼  En die net als 'Desmond is Amazing' een Elsa–prinsessenjurk cadeau kregen toen de Disney-film 'Frozen' een hit was.

De moeder van Desmond is een website en een Facebook-pagina gestart met de naam 'Desmond is Amazing' - om de wereld te laten zien hoe trots ze op hem is. Ook is er een Instagram-account met dezelfde naam, waarop Desmond zijn creaties toont.

Niet iedereen is gecharmeerd van de outfits van Desmond. Daarom schreef hij een brief aan zijn 'haters', die we hieronder delen. O ja, de naam van Desmonds Drag Club: "Haus of Amazing" ‼


bronnen: Winq.nl / YouTube.com / Instagram.com – Desmond is Amazing