donderdag 11 januari 2018

België - Çavaria – SPARKLE | Toyota Hybride auto te winnen tijdens 'SPARKLE'

België – SPARKLE  →  Tijdens "SPARKLE" worden prachtige prijzen weggegeven via een Tombola. De hoofprijs is een Toyota C-HR ter waarde van 29.900 euro. Deelnemers kunnen op voorhand 'Tombola-tickets' kopen.

SPARKLE is een groot feest waarop iedereen welkom is. Çavaria – de Vlaamse koepel van LGBT-verenigingen – organiseert SPARKLE. Tijdens een zaalshow in aanwezigheid van prominenten, artiesten en mediafiguren blikt 'Çavaria' terug op de hoogtepunten van 2017. Daarbij hoort ook de uit- reiking van de 'Çavaria Awards', prijzen voor mensen en organisaties die zich inzetten voor HoLeBi's en Transgenders. Geena LisaIsabelle A en Divan komen optreden tijdens de show in de Theaterzaal van de 'Vooruit' in Gent.
                                          

                                         
Aansluitend barst 't grote feest in de Concertzaal los. Trinxx, de dansformatie van Raf Van PuymbroeckJef De Prins en Yannick Van Damme, toont er haar flitsende bewegingen. Bernard Gavilan, Ilse Liebens en Sadziky zorgen voor de beats. 

SPARKLE vindt plaats op zaterdag 27 januari in de Vooruit in Gent. De receptie en zaalshow beginnen om 19.00 uur, het feest start vanaf 22.00 uur. SPARKLE-tickets en Tombola-tickets zijn online te koop.

Lees verder op de website van ZiZo-Magazine.be:  "Toyota Hybride wagen te winnen tijdens SPARKLE"

Zie ook:
België – SPARKLE 2018 | "Zaterdag 27 januari 2018 in Gent"  /  België - Çavaria - Zaterdag 27 januari 2018 | "SPARKLE 2018"  


bronnen: ZiZo-Magazine.be / YouTube.com / Facebook.com – ZiZo-Online.be