maandag 20 november 2017

Amerika – 'P!nk & Kelly Clarkson' | "Zo hoorde je 'Everybody Hurts' nog nooit"

Amerika  →  P!nk zong tijdens de uitreiking van de American Music Awards een prachtige cover van R.E.M.'s Everybody Hurts, samen met Kelly Clarkson ‼  Maar er is meer: Christina Aguilera bracht een hommage aan Whitney Houston en Diana Ross deed een medley met haar grootste hits.

P!nk
Hoewel 'Bruno Mars' er met de meeste awards vandoor ging – maar liefst zeven stuks, waaronder die voor Artist of the Year – waren het vooral de dames die dit jaar opvielen.  P!nk zong een prachtige versie van 'Everybody Hurts', een van de grootste hits van R.E.M. ‼  Ze deed dit samen met Kelly Clarkson. Beide zangeressen keerden later terug om solo op te treden, waarbij P!nk de zwaartekracht trotseerde tijdens haar 'Beautiful Trauma'-optreden.
                                            

Christina  
Daarna was de beurt aan Christina Aguilera. Die bracht een medley ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van de film 'The Bodyguard'. Het was een hommage aan Whitney Houston, de ster uit die film.  Christina coverde I Will Always Love You, I Have Nothing, Run To You en I'm Every Woman.
                                           
                                                    
Diana
Tot slot noemen we Diana Ross. De 73-jarige legende betrad het podium in een outfit die je op z'n zachtst gezegd hysterisch zou kunnen noemen. Ze zong een greatest hits-medley, waarna ze een Lifetime Achievement Award in ontvangst nam.
                                                 
                                                          
bronnen: Winq.nl / PlayWire.com – Video's / Facebook.com – Winq.nl