zondag 8 oktober 2017

Nederland - Coming Out Dag 2017 | "Veel evenementen op Coming Out Dag" ‼

'Coming Out Dag' 2017  →  Op 11 oktober is het internationale "Coming Out Dag". Op deze dag wordt wereldwijd – en dus ook in ons land – stilgestaan bij: de moeilijkheden die Homo's, Lesbiennes, Biseksuelen en Transgenders ondervinden als ze uitkomen voor hun seksuele voorkeur ‼  Omdat de zogeheten "Coming Out" nog altijd niet voor iedereen even vanzelfsprekend is worden woensdag een groot aantal evenementen georganiseerd om aandacht te vragen voor de problemen die LHBT's kunnen ondervinden.

Op honderden plekken in ons land wordt stil gestaan bij Coming Out Dag. Op vele plaatsen wordt de Regenboogvlag gehesen – onder meer op ± honderd gemeentehuizen. Ook worden weer enkele Regenboogzebrapaden onthuld. Bij het NS-station van Purmerend wordt een speciaal Regen–boogkunstwerk onthuld en in Schiedam zullen de wieken van molen De Vrijheid versierd zijn met de regenboogvlag. De Lellebel en TransAmsterdam delen bloemen uit aan het publiek en organiseren samen de Coming Out Day 2017 'Trans and Proud'.  De actie start om 16:00 uur bij de Lellebel in Amsterdam.
                                    

                                                   
Ook in Den Haag, bij het Homomonument, staan activiteiten gepland én ook in veel kleine Nederlandse gemeenten wordt stil gestaan bij de interna- tionale Coming Out Dag. KLIK HIER voor een compleet overzicht van alle festiviteiten op en rond Coming Out Dag 2017.

Zie ook:

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:

bronnen: GaySite.nl / YouTube.com / Facebook.com – GaySite.nl