maandag 28 augustus 2017

VS | "Transgender militairen maken statement tegen Donald Trump bij VMA's"

Amerika  →  We zijn ondertussen allemaal bekend met de houding van president 'Donald Trump' naar Transgenders in het leger. Een paar dagen geleden is er een decreet ondertekent waardoor 'Transgenders' niet worden toegestaan in "het leger van de VS" - dit tot woede van hen die momenteel zelf actief zijn in het leger. Zes van hen brachten een statement bij de MTV Video Music Awards.

Tijdens het enorme gala dat jaarlijks wordt georganiseerd door de televisiezender, kwamen zes leden van het Amerikaanse leger openlijk uit voor een achtergrond en liepen met speciaal gemaakte T-shirts over de rode loper, voor het oog van honderden filmcamera's en fotografen.

Hierin werden zij gesteund door 'GLAAD', dit is een organisatie die zich inzet om de LHBT-gemeenschap op een oprechte manier te laten af- beelden in de media. De militairen kunnen niet begrijpen hoe hun president mensen afwijst die volledig fit en bekwaam zijn om hun land (Amerika) te verdedigen puur omdat ze Transgender zijn, mensen zoals zijzelf.

Buiten het bijwonen van het gala, kwamen de zes militairen ook een hoop beroemdheden tegen die zich bij hen aansloten.
                                       
                                                 
                                                    
Zie ook:  
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:

bronnen: OUT.tv / Facebook.com – GaySite.nl / Facebook.com – OUT.tv