dinsdag 10 januari 2017

Amerika - Cher - Showbizz | Zangeres Cher gaat schitteren in de TV-film 'Flint'

Amerika – Cher – Flint  →  Een keer in de zoveel tijd krijgt Cher de kriebels en dan gaat ze acteren (om meteen maar even een Oscar of een Golden Globe Award te winnen). Cher heeft haar medewerking aangekondigd aan de film 'Flint', wat ze nu al haar belangrijkste rol ooit noemt.

Cher speelt in 'Flint' een inwoner van het gelijknamige stadje in Michigan. Enige tijd geleden kampten de bewoners daar met 'vergiftigd drink- water'   Destijds schonk Cher grote sommen geld aan de lokale bevolking die was getroffen door het besmette water.
                                  

                                                         
TV-film
In de film zijn naast Cher ook Craig Zadan, Neil Meron en Katie Couric te zien. De regie is vermoedelijk in handen van Bruce Beresford. Flint wordt gemaakt voor de TV-zender 'HBO'. Het is de tweede keer in 21 jaar dat Cher een TV-film maakt  De eerste heette 'If These Walls Could Talk' en hiervoor kreeg ze een Golden Globe-nominatie.

Een Golden Globe won ze voor de film 'Moonstruck' in 1987, waarvoor ze ook een Oscar kreeg  De laatste keer dat Cher in een film speelde was in 2010. Ze schitterde naast Christina Aguilera in Burlesque.

Muziek
Intussen is de 70-jarige Cher ook nog bezig met nieuwe muziek.  Ze hintte erop dat 't liedjes waren van mannen als Elvis Presley, The Eagles en Bruce Springsteen.

Zie ook:
bronnen: Winq.nl / PinkNews.co.uk / Facebook.com – Winq.nl / YouTube.com