vrijdag 15 januari 2016

OUTtv – Gay What ?! | "OUTtv brengt eerste Nederlandse Gay talkshow op TV"

Televisie – Kijk·Tip  →  TV-zender OUTtv start vanaf aanstaande zondag 17 januari volgens eigen met "de eerste gay talkshow ooit op de Nederlandse televisie":  Gay What ?!

Maak kennis met Dimitri Vantomme, Martijn Tulp en Alfredo van der Veen, 't trio dat elke zondagavond om 22.45 uur te zien is op OUTtv.

In de talkshow praten de mannen iedere week over de nieuwste gadgets, de lekkerste mannen en de beste – of slechtste – muziek. Ze zullen zich niet inhouden om hun harde mening te geven. Niets of niemand ontkomt aan hun felle commentaar.
                         

                                   
Gay&Night
Martijn Tulp is als hoofdredacteur van het homoblad Gay&Night op de hoogte van alles wat in de gay scene gebeurt en ook bekende artiesten hebben geen geheimen voor hem.

Vlogger en visagist Alfredo van der Veen, tevens bekend als BFF van Laura Ponticorvo, heeft oog voor schoonheid en neemt zeker geen blad voor de mond.

Om te zorgen dat de twee mannen niet teveel door elkaar heen zullen kakelen, leidt de Vlaamse Dimitri Vantomme de show. Heel Vlaanderen zal hem kennen als Zanger, DJ en Presentator van JIM.


bronnen: FonkOnline.nl / OUT.tv / YouTube.com / Facebook.com
                        

Ze zijn van alles op de hoogte, vlijmscherp en soms een beetje vals. Het zijn de mannen van GAY WHAT?!, de nieuwe hysterische talkshow van OUTtv. Vanaf zondag 17 januari elke week om 22.30 uur te zien op OUTtv!
Geplaatst door OUTtv op woensdag 6 januari 2016