zaterdag 17 oktober 2015

UK – Showbizz | "Bijna 100 Drag Queens in nieuwe 'Absolutely Fabulous' film"

UK – Er is een filmversie in de maak van de populaire BBC-serie Absolutely Fabulous. Naast een groot aantal celebreties doen er bijna honderd drag queens in mee: 'draggy, camp looking queers'. 

Er zouden acht drag queens nodig zijn die optreden voor een zaal met zeventig drag toeschouwers. Daarnaast is het productieteam op zoek naar 18 celebrety drag lookalikes, zoals van Cher, Madonna en Dolly Parton.

Onder de real life celebreties zit in ieder geval Harry Styles van de boyband One Direction: "Hij speelt een hunk op wie Patsy Stone (Joanna Lumley) haar oog laat vallen. Daarnaast doen namen de ronde als Kate Moss en Spice Girls Victoria Bechkam en Emma Bunton". 

Jennifer Saunders (komende week het gezicht van de Drie Dwaze Dagen, in de serie de hilarische Edina Monsoon) schreef het script van de film, die mogelijk in Zuid-Frankrijk wordt geschoten. Af Fab co-stars Julia Sawalha, June Withfield en Jane Horrockes zijn ook van de partij. Eerder zei Saunders dat in feite iedereen uit de serie in de film te zien zal zijn.

Zie ook:  Dragdiva's gezocht voor nieuwe Ab Fab-film  /  Absolutely Fabulous - The Movie | "De eerste beelden"         ↓ 

bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com / DailyMail.co.uk