maandag 9 februari 2015

TV·Tips - 10/02 | "De Roze Wildernis" ·&· "Opzienbarende Liefde" - Lady Boys

Van 'De Roze Wildernis' naar 'Buenos Aires'

Dinsdag is de laatste aflevering van "De Roze Wildernis". Onder leiding van 'Arie Boomsma' bereikten vier homoseksuele jongeren Buenos Aires. Dat ging niet zonder slag of stoot. De jongens blikken samen met hun vader terug.

Kijkers van 'De Roze Wildernis' zagen de afgelopen weken hoe vier homoseksuele jongeren samen met hun vaders heel wat stormen doorstonden. Want hoe werk je samen als de onderlinge verhouding door je geaardheid ernstig is verstoord ?!
Dichter bij elkaar komen
Hoewel dat al moeilijk genoeg is, moesten de vaders en hun zonen zich ook nog staande zien te houden in de jungle. En dat onder extreme om- standigheden en met nauwelijks comfort. Dat allemaal met als doel om uiteindelijk dichter bij elkaar te komen.
Gay Pride
Feit is dat alle vaders en zonen ondanks alle ontberingen de finish van 'De Roze Wildernis' bereikten. Ze zijn aangekomen op de wereldberoemde Gay Pride in 'Buenos Aires'. Voordat het feest losbarst, blikken ze samen met Arie Boomsma terug op de hoogte- en dieptepunten van hun avon- tuur. Gelukkig vinden alle vaders en zonen dat hun relatie door de reis is verbeterd. En dus gooien ze in Buenos Aires allemaal de remmen los tijdens de Gay Pride. De vraag is alleen of de verbeterde relatie terug in Nederland standhoudt.
KRO    "De Roze Wildernis"    Dinsdag 10 februari 2015    NPO   20.30 uur          Bekijk alle afleveringen:  De Roze Wildernis
bronnen: KRO.nl / TV·Gids.nl / YouTube.com





Net 5 Doc  |  Opzienbarende Liefde: "Thaise Lady Boys"

Documentaire: "Verbazingwekkende Liefdes".   In deze docu-serie volgen we de levens van 'Thaise Lady Boys'; Mannen die vrouwen zijn geworden. In Thailand is één procent van de bevolking Transgender. We zien hoe moeilijk het kan zijn om Transgender te zijn en hoe de mensen om hun heen hiermee omgaan.

Net 5 Doc    Opzienbarende Liefde: "Thaise Lady Boys"    Dinsdag 10 februari 2015    Net   22.20 uur

bron: Net5.nl