woensdag 7 januari 2015

Engeland | Acteur 'Stephen Fry' (57) gaat trouwen met 30 jaar jongere vriend

Hoewel hij eigenlijk had gehoopt zijn bruiloft privé te houden, geeft de 57-jarige Britse acteur, schrijver en komiek 'Stephen Fry', bekend van onder andere 'QI' en 'The Hobbit', aan 'heel, heel gelukkig' te zijn met zijn verloving. De gelukkige is de 27-jarige kome- diant 'Elliot Spencer' uit Southampton.
Fry brak in 2010 met zijn partner Daniel Cohen waarmee hij 14 jaar lang een relatie had. Spencer en hij hebben elkaar ongeveer een jaar geleden ontmoet en verloofden zich al vrij snel. Uit een recente Tweet van Fry valt op te maken dat hij hoopte de bruiloft (nog) even geheim te houden.














xxxx
Goede tijden, slechte tijden
De bruiloft markeert een gelukkigere tijd voor de Britse Fry, die in 2012 nog openlijk vertelde een poging tot zelfdoding te hebben ondernomen. Fry lijdt aan een bipolaire stoornis. In 2006 sprak hij in zijn documentaire "Stephen Fry: The Secret Life of the manic Depressive" met andere cele- brity's over bipolaire stoornis en deelde hij zijn eigen ervaringen.
Fry's persoonlijke assistent heeft aangegeven dat er nog geen datum is vastgesteld voor de bruiloft, door Fry's drukke werkschema.

Zie ook: 
Stephen Fry gaat met dertig jaar jongere vriend trouwen  Stephen Fry (57) trouwt met de 27-jarige 'Elliott Spencer'       
Stephen Fry (57) gaat trouwen met Elliot Spencer (27)  /  Komiek Stephen Fry gaat trouwen met 30 jaar jongere vriend

bronnen: Gay.nl / TheGuardian.com / YouTube.com