zondag 6 april 2014

Arnhem - De 11-jarige Tim ‼ | Pestende kinderen: "Homo, pleeg zelfmoord" ‼

"Ik hoop dat ik morgen niet meer wakker word  Of dat ik een hele erge ziekte krijg, zodat ik een tijd in het ziekenhuis lig. Waarom zou ik nog blijven leven ?! Ik doe toch alles fout". Deze woorden komen van Tim (gefingeerde naam)  een 11-jarige jongen uit Arn- hem die zo erg werd gepest dat hij het leven niet meer zag zitten. De pesterijen door klasgenootjes hadden een enorme invloed: De jongen heeft sinds februari geen lokaal van binnen gezien.

Tim werd niet alleen op zijn school, maar ook in zijn woonwijk gepest. Een wijkagent is er inmiddels aan te pas gekomen om de pesterijen de kop in te drukken. Samen met zijn moeder schreef hij een brief die door 'de Gelderlander' is gepubliceerd.

Moeder 'Wendy' hoopt dat de klas beseft wat ze haar zoontje hebben aangedaan: "Ik hoop dat ze zich beseffen wat ze hem hebben aangedaan. Door de brief geanonimiseerd publiek te maken, hoop ik dat meer mensen inzien hoe veel invloed pesten heeft".

Het ventje is inmiddels van school gepest en volgt nu buiten Arnhem onderwijs.


bronnen: SpitsNieuws.nl / Gelderlander.nl


Depressieve Tim (11) stuurt pestkoppen brief

11-jarige Tim uit Arnhem werd zo erg gepest dat hij het leven niet meer zag zitten en sinds eind februari niet meer naar school gaat ‼ Samen met zijn moeder Wendy schreef Tim een brief aan zijn klasgenoten. 

Wendy hoopt dat de brief in de klas wordt voorgelezen en dat het impact heeft op de pestkoppen. "Ik hoop dat ze zich beseffen wat ze hem heb- ben aangedaan. Door de brief geanonimiseerd publiek te maken, hoop ik dat meer mensen inzien hoe veel invloed pesten heeft." 

'Erge ziekte'
Tim zei tijdens een woedeaanval: "Ik hoop dat ik morgen niet meer wakker word  Of dat ik een hele erge ziekte krijg, zodat ik een tijd in het ziekenhuis lig. Waarom zou ik nog blijven leven ?! Ik doe toch alles fout".

Wijkagent
Inmiddels is er een andere school gevonden voor Tim, buiten Arnhem. De jongen werd niet alleen op school gepest, maar ook in zijn wijk. Met de wijkagent is afgesproken dat ook het pesten in de buurt wordt aangepakt.

(De namen Wendy en Tim zijn gefingeerd vanwege privacyoverwegingen)


bron: Gelderlander.nl


De brief van Tim en zijn moeder: