maandag 28 oktober 2013

Kunstproject | Een Britse Homoseksuele student laat zich 'Live' ontmaagden ‼


                    
Een homoseksuele student aan de prestigieuze Londense kunstacademie Saint Martins heeft besloten zich te laten ontmaagden. Da's op zich niet zo opmerkelijk, ware het niet dat de 19-jarige Clayton Pettet z'n ontmaagding in een galerie wil laten plaatsvinden.

Hij gaf zijn project de naam 'Art School Stole My Virginity' en verwacht dat zo'n 50 tot 100 mensen zijn ontmaagding zullen bijwonen  Clayton heeft geen vaste relatie en zal het dus doen met een goede vriend.

Na afloop van de seks mag het aanwezige publiek commentaar geven en vragen stellen, schrijft Huffington Post. De student hoopt dat z'n ex- periment hem goede cijfers oplevert, omdat hij vindt dat hij de grenzen van de seksualiteit en het aanvaardbare opzoekt. 

Zin in
Clayton loopt al drie jaar met het idee rond en heeft er zin in om het eindelijk ten uitvoer te brengen: "Het hele idee achter performance art is, dat je het maar een keer kunt opvoeren. Nou, dan is dit wel een ultiem staaltje performance art." Meer uitleg kun je vinden op zijn blog.

Homorechtenorganisaties zijn tegen het project, maar dat maakt Clayton niets uit. Z'n ontmaagding zal op 25 januari volgend jaar plaatsvinden. Papa en mama Pettet weten van niets, maar volgens de student zijn z'n docenten wel op de hoogte.

Hij is natuurlijk niet de eerste die zijn maagdelijkheid uitbuit  Zo ging het vliesje van 'Catarina Migliorini' onder de hamer · en · ontwikkelt maagd 'Rebecca Rielly' een lijn seksspeeltjes. Als je minder woest plannen hebt met je seksloze bestaan, kun je altijd nog 'bloed doneren'.

Zie ook:
  
bronnen: WTF.nl / YouTube.com