zaterdag 20 juli 2013

GaySite.nl – Mieke - Column | Waar gaat het heen in Nederland: "Ponypletten"


Exclusief voor GaySite.nl heeft Mieke de afgelopen twee weken de roddelbladen uitgeplozen, op zoek naar homo-nieuwtjes. Om de week vult ze deze rubriek en ze laat haar eigen commentaar niet achterwege ... !!!

Lieve lezers,
x
Waar gaat het heen in Nederland ?! De kledingstijl van mijn vriendinnen mogen dan steeds meer hotter than my daughter zijn, maar een pony pletten ?! Voor onwetenden: een veel te vette vrouw, type Gordon, gaat met haar reusachtige legbatterij net zolang op een shetlandpony zitten tot het arme beestje door zijn hoeven zakt. Je zou het kunnen vergelijken met sex tussen Paul de Leeuw en VanVelzen. Wat heeft my little pony de dikkerdjes dap van deze wereld misdaan ?! Mochten de holle bolle Gijsjes ponypark Slagharen niet in ?! Of zijn ze als kolossale kleuter door hun hobbelpaard gezakt ?! Prop er nog een whopper in en laat die shitlanders met rust !!

Wie niet met rust wordt gelaten is Onno Hoes. De bevolking van Maastricht vindt de man van Albert Verlinde namelijk een strontvlieg. Misschien moet de Boulevardbitch zijn bruine anjer wat beter doorspoelen voordat Onno aanklopt op zijn artiesteningang. De reden dat Maastricht boos is ligt in het feit dat de burgemeester het populaire café 'To The Point' heeft gesloten omdat er teveel geblowd zou worden. Roken, het blijft een teer onderwerp. Boze tongen beweren echter dat er een andere reden is voor de sluiting. Onno en Albert bewonen een luxe appartement schuin tegenover de kroeg en zouden zich storen aan geluidsoverlast. Als Mieke Onno was zou ik juist blij zijn met lawaai. Dan hoor je tenminste niet wat die valse fallus van een Verlinde uitbraakt.

Naar wie Mieke dan weer urenlang met een natte la en pronte prammen kan kijken en luisteren is Rik van de Westelaken. De Journaallezer (42) komt er openlijk voor uit ridder te zijn van de bruine ster. Dat is natuurlijk geen nieuws ‼  Toch was rugridder Rik lange tijd niet zeker van zijn geaardheid. Zo was hij verliefd op diverse meisjes en kon hij zijn ogen niet afhouden van borsten. Om alle twijfels weg te nemen mag de Jour- naal-jummie best zijn bloeddoorlopen bijltje tussen mijn bos hout voor de deur schuiven.

Wie dan ook meer dan welkom is om mee te doen is Jeffrey Wammes. De topturner, die natuurlijk ook bottomturner of versaturner kan zijn, kan wel een vunzig verzetje gebruiken want hij is weer vrijgezel. Na een relatie van drie jaar met Rutger, zijn eerste grote liefde, is het voor jeanetteke Jeffrey even wennen om nu zelf weer aan zijn rekstokje te moeten trekken.

Wie hem vast wel een handje wil helpen is modemuts Mart Visser (44). De couturier zou over een paar jaar best een andere broodwinning kun- nen hebben. Een jaar geleden heeft het modemietje namelijk 10 meter linnen gekocht en is grove mannenkoppen gaan schilderen. Mieke heeft altijd al een schilderij van Nelly Frijda willen hebben. Het hengeltje van meneer Visser staat om kwart voor 6 op, trekt een paar baantjes, doet een kort kek broekje aan, zet keihard klassieke muziek op en gaat in ontbloot bovenlijf staan schilderen. Bij Mieke gaat het bijna net zo: ik kom om kwart voor 6 thuis, snuif een paar lijntjes, doe een kort kek corrigerend broekje uit, zet keiharde technotrance op en vorm van mijn ontblote lijf een palet voor mannenmelkklodders. Ik hou d'r van !!

Waar ik dus helemaal niet van hou zijn ponypletters. Sommige dingen doe je gewoon niet. Je zet een AD/HD-er toch ook niet op 'n wachtlijst ?!

Dikke kus,  Mieke

bron: GaySite.nl