woensdag 28 februari 2024

Loon Op Zand - De Spinder | Mannen zoeken 'seks in gedenkbos' na bomenkap



Loon Op Zand  →  Na de kap van anderhalve hectare bos langs het Loonse 'Spinderspad' in Loon op Zand zoeken de bezoekers van de Homo-ontmoetingsplek, die daar ontstaan was, andere plekken om elkaar te treffen ‼

Met name het iets verderop gelegen Gedenkbos De Spinder is in trek, meldt 't Brabants Dagblad. De eigenaar van het gedenkbos, Peter Smulders, is niet blij met de bezoekers. "Op deze gedenkplek stond eerst een royale bank", zegt 'Smulders' bij een van de gedenkplekken. "Die werd misbruikt om seks op te hebben. Dan vond de weduwnaar van die vrouw een condoom of Durex-verpakking. Wij hebben die bank op zijn verzoek weggehaald en nu staat er een bankje voor één persoon dat niet misbruikt kan worden".

Lees verder op de website van RozeGolf.net:  "Mannen zoeken seks in gedenkbos na bomenkap Loon op Zand" ‼

Zie ook:  

Het artikel op Hart van Nederland en het Brabants Dagblad is tot stand gekomen zonder wederhoor ‼
 
Op 2 maart 2023 hebben wij namelijk contact opgenomen met 'TenneT' om ervoor te zorgen dat de bezoekers van de 'HOP' ongestoord naar het bos kunnen blijven gaan.

TenneT heeft ons daarop geantwoord blij te zijn om nu een aanspreekpunt te hebben, echter 'TenneT' heeft verzuimd om contact met ons op te ne- men om de bestaande HOP in de plannen in te passen. De gevolgen zijn navenant.

Als je de mannen bij het gedenkbos wilt weren zal de oorzaak weggenomen moeten worden wat betekent dat TenneT het bos waar de mannen altijd kwamen herplant.

TenneT zal als veroorzaker dus met een oplossing moeten komen en een bos als HOP in te passen.

De mannen gaan niet uit vrije wil naar het Gedenkbos, maar zij hebben gewoon geen andere keuze op dit moment.

Wij verzoeken je om deze nuance toe te voegen aan bovenstaand artikel en de artikelen van Hart van Nederland en Brabants Dagblad.

Met vriendelijke groeten,

Anthony Mathijsen
Voorzitter Stichting Platform Keelbos 

bronnen: RozeGolf.net / Platform-Keelbos.org → Anthony Mathijsen / Facebook.com – RozeGolf.net