zaterdag 9 juli 2022

Tilburg - Roze Maandag | Met de Roze Maandag Express naar Tilburgse Kermis



Tilburg - Roze Maandag    De beroemde Tilburgse Kermis is dit jaar van vrijdag 22 juli tot en met zondag 31 juli. De kermis in Tilburg trekt jaarlijks zo'n 1,5 miljoen bezoekers en is daarmee een van de 'grootste evenementen in Nederland' ‼  Voor de broodnodige Mu- ziek en DJ's is ook Kermis FM weer van de partij. De NS rijdt met een speciale Roze Maandag Express vanuit Rotterdam via Dordrecht en Breda naar Tilburg ‼

Belangrijk onderdeel van de Tilburgse Kermis is 'Roze Maandag'. Sinds 1990 verandert de eerste maandag van de kermisweek in één groot roze festijn: 'Roze Maandag' ‼  Vanuit binnen- en buitenland trekken honderdduizenden Nichten en Potten, Lesbo's en Flikkers, Homo's en Gays naar dit roze feest. Daarmee is 'Roze Maandag' het grootste Homo-evenement van Nederland, op de 'Amsterdam Pride' na.

Tijdens Roze Maandag gaat Kermis FM mee met de 'Roze Maandag Express' vanuit Rotterdam en Breda. Onderweg worden reizigers ondergedompeld in feestsferen voordat ze het roze festijn in Tilburg binnenlopen. Zangeres "Imca Marina" en TV-kok "Hugo Kennis" fluiten de trein weg op Rotterdam Centraal en gaan voorop in de trein die bol staat van muziek, feest en lekkernijen van Albert Heijn.

Om 10.17 uur vertrekt de trein vanaf perron 2 op Rotterdam Centraal, om vervolgens om 11.16 uur aan te komen op perron 1 van station Tilburg.

Vertrek Rotterdam Centraal om 10.17 uur op spoor 2
Aankomst Dordrecht 10.31 uur – Vertrek 10.32 uur spoor 5
Aankomst Breda 10.57 uur – Vertrek 11.01 uur spoor 4
Aankomst Tilburg 11.16 uur spoor 1

Lees verder op de website van Gaysite.nl:  "Met de Roze Maandag Express naar Kermis Tilburg" ‼

Zie ook:  
Roze Maandag-trein haalt Dordtse kermisfans op voor een enkeltje naar Tilburg  /  NS rijdt met Roze Maandag Express naar Tilburg

Eerder geplaatste artikelen met betrekking tot "Roze Maandag / Tilburgse Kermis" op GayNieuws.blogspot.com ‼

bronnen: GaySite.nl / Twitter.com – NS Online