woensdag 21 juli 2021

Rutger Groot Wassink - Onderzoek | Amsterdamse Homohater vaak allochtoon



Slachtoffers van 'Homo-discriminatie in Amsterdam' stellen dat de daders veelal een 'niet-Nederlandse' achtergrond hebben. Dat zijn de bevindingen die staan in het rapport 'actieonderzoek Anti-discriminatie LHBTIQ+' dat in het leven was geroepen door GroenLinks- wethouder "Rutger Groot Wassink". Uitgerekend een GroenLinkser moet nu schoorvoetend erkennen dat de Homohaat in Amsterdam veelal vanuit een 'niet-Nederlandse achtergrond'-hoek komt.

De partij die altijd de "gebrekkige en problematische integratie van bepaalde bevolkingsgroepen" het liefst onder het tapijt veegt moet nu toch wel erkennen dat de meeste Homohaat in Amsterdam afkomstig is van allochtonen. Opvallend feitje: de publicatiedatum van dit rapport staat op 01 februari, aldus 'De Telegraaf', maar het rapport is nu pas openbaar gemaakt ‼  Wellicht moest GroenLinks de uitslag van het onderzoek nog even verwerken.
                                    
                                        
Lees verder op de website van DagelijkseStandaard.nl:
Groen Links-wethouder Rutger Groot Wassink liet onderzoek doen naar Homohaat | "Amsterdamse Homohater vaak een allochtoon" 

Zie ook:  Homo-discriminatie in Amsterdam | "Dader vaak jonge Marokkaan" ‼   /  Amsterdam kan werkelijkheid Homohaat niet aan
Het gif van de discriminatie. Verbaal en fysiek geweld bedreigen Amsterdam ‼  /  Angst is een slechte Gemeenteraadgever