dinsdag 27 oktober 2020

Ugchelen | Vondst dode man naast HOP Bruggelen nog met raadsels omgeven


Ugchelen  →  Nou overlijdt er wel vaker een vrachtwagenchauffeur langs de A1 ‼  Meestal gaat het om – buitenlandse – truckers die een natuurlijke dood zijn gestorven. Maar vlakbij Apeldoorn heeft de politie zondagavond laat onder verdachte omstandigheden een dode man in een cabine aangetroffen. Wat is er gebeurd op parkeerplaats Bruggelen ?! 

Herenliefde 
Natuurgebied Bruggelen is immers al decennia een bekende Homo-ontmoetingsplek. Maar lange tijd is 't ook een lustoord voor criminelen. Sinds er in 2011 talrijke bomen zijn gerooid laten zij zich er minder zien. Mannen die aan de andere kant van het hek de herenliefde bedrijven, blijven echter komen. Ze gaan gewoon wat dieper het bos in. 
                                                        
                                           
Waar de vondst van de dode man mee van doen heeft, is een dag later 'nog altijd met raadsels omgeven' ‼  De politie geeft zondagavond al wel vrij snel aan dat zijn lichaam onder verdachte omstandigheden is aangetroffen. Maar daarna heeft ze geen nieuwe informatie meer gedeeld. 

Lees verder op de website van DeStentor.nl:  "Vondst dode man naast Homo-ontmoetingsplek bij Apeldoorn nog met raadsels omgeven"


                                      
Zie ook:  
•   Ughelen – A1 → Parkeerplaats 'Bruggelen' | "Dode gevonden in vrachtwagen langs A1 bij Ugchelen" ‼ 

Update:  

bronnen: DeStentor.nl / Twitter.com – Politie Gelderland / HartVanNederland  Video / Twitter.com – De Stentor → Apeldoorn