woensdag 8 januari 2020

USA – 'Kevin Bacon' | Man (25) opgehangen, vermoord en testikels opgegeten

Amerika – Grindr-moord  →  Een kerstdate via Homo-app Grindr is voor de 25-jarige 'Kevin Bacon' fataal afgelopen. Hij werd thuis bij moordverdachte Mark Latunski (50) neergestoken, opgehangen en zelfs deels opgegeten.

Kevin Bacon    Het lichaam van Kevin Bacon werd daags na de kerst door de politie aangetroffen in het huis van 'de vijftiger' in de Amerikaanse staat Michigan  Mark Latunski wordt beschuldigd van 'moord en kannibalisme'. Hij zit vast en heeft al een bekentenis afgelegd. De politie kwam de man op het spoor door een tip toen Kevin Bacon al vier dagen vermist was.
                                                         
                                               
                                                      
Agenten moeten even met hun ogen hebben staan knipperen, toen ze het huis betraden waar Kevin Bacon was. De twintiger, een haarstylist, ging rond de kerst op bezoek bij Mark Latunski ‼  Ze hadden elkaar leren kennen via Grindr, een datingapp voor Homo's. Maar een gezellige date werd het bepaald niet.  Kevin Bacon werd in zijn rug gestoken en – naakt – ondersteboven opgehangen.  Alsof de jongeman een beest was, sneed Mark Latunski hem vervolgens de keel door. Met het moordwapen zou hij ook nog eens de testikels van Kevin Bacon hebben afgesneden en opgegeten, meldt The Daily Mail op basis van rechtbankstukken.

Lees verder op de website van Telegraaf.nl:  Lugubere Grindr-moord | "Man (25) ondersteboven opgehangen en deels opgegeten" ‼

Zie ook:
bronnen: Telegraaf.nl / Facebook.com – Telegraaf.nl / Facebook.com – OUT.tv