woensdag 26 juni 2019

29 juni 2019 → Roze Zaterdag Venlo-Krefeld | Gevarieerd weekendprogramma

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld  →  Na een feestelijk Roze Jaar vol uiteenlopende Roze activiteiten is het komend weekend eindelijk tijd voor hét hoogtepunt: Roze Zaterdag 2019 → Venlo-Krefeld ‼ Met een programma dat begint op vrijdagmiddag en eindigt op zondag- ochtend vieren we de vrijheid, tolerantie en 'grenzeloze liefde' voor elkaar   Of je nou Homo, Hetero, Queer, Bi, Intersekse of Trans bent, iedereen moet tegen elkaar kunnen zeggen: "Ik ook van jou" ‼

Inluiden Roze Zaterdag op vrijdag 28 juni
Op vrijdagmiddag 28 juni vanaf 14.00 uur wordt het 'Roze Zaterdag weekend' ingeluid met een senioren-matinee op de Markt voor het stadhuis. Onder het genot van een drankje op een van de terrassen kan het publiek genieten van optredens van Baccara, Beppie Kraft en Ben Verdellen. Het programma wordt gepresenteerd door de charmante D.Licious. In de avonduren zorgen de horeca-ondernemers op de markt voor 'Roze sfeer' met optredens van John de Bever, DJ Get-AJob, D.Licious & AdoraBell en FUGA.
                                                                   
        
                                                                     
Programma Roze Zaterdag op 29 juni
Roze Zaterdag begint traditiegetrouw met een geloofsviering   In een 'interreligieuze geloofsviering' in Domani zal vanuit Protestantse, Katholieke, Islamitische en Joodse hoek 'n bijdrage geleverd worden. Hierbij staat verbinding maken met elkaar en respect hebben voor de ander centraal. Om 12.30 uur gaat de 'Regenboogparade' van start. In een kleurrijke stoet trekt de parade door de stad waarbij de deelnemers laten zien wie ze zijn en uitdragen dat je jezelf mag zijn, ongeacht huidskleur, seksuele voorkeur of geloof. De parade eindigt op de Markt bij het stadhuis voor de officiële opening van Roze Zaterdag. Na de officiële opening door de burgemeesters van Venlo & Krefeld gaat op beide podia de programmering van start.

Op het podium staan onder andere Jonna Fraser, Maan, Romy Monteiro, Katrina Leskanich van Katrina & The Waves, Carolina Dijkhuizen en 2 Brothers on the 4th Floor. De toegang is helemaal gratis. Na afloop van het programma vinden in de binnenstad diverse afsluitende feestjes plaats, waaronder een afterparty in Grenswerk met Kittin and Kim Ann Foxman.

Lees verder op de website van Venlo.Nieuws.nl:  Roze Zaterdag Venlo–Krefeld | "Een gevarieerd weekendprogramma" ‼

Zie ook:

Extra:

bronnen: Venlo.Nieuws.nl / RozeZaterdag2019.eu – Persbericht → Gunda Ostermann / Facebook.com – Venlo.Nieuws.nl