donderdag 26 april 2018

LindaNieuws.nl – L'Homo | "Tien prominenten op de cover van tiende L'Homo"

L'Homo  →  Tien prominente mannen sieren de cover van de tiende editie van "L'Homo", het jaarlijkse homotijdschrift van de makers van Linda. Erwin Olaf, Boris Dittrich, Paul de Leeuw, Hans Klok, Marc-Marie Huijbregts, Hans Kesting, Gerard Spong, Hans van Manen en Viktor & Rolf (Viktor Horsting en Rolf Snoeren) vertellen in het blad hoe het is om Gay te zijn anno 2018.

►  In het woensdag gepresenteerde magazine gaat Marc-Marie Huijbregts in gesprek met acteur Thomas Cammaert. YouTube-ster Jeroen van Holland (18) komt Uit de Kast in een openhartig interview ‼  Zes jonge mannen praten over hun Hiv-besmetting. Film- en televisieregisseur Tim Oliehoek siert één van de fotoseries.

                                   
"Tien jaar geleden brachten we de eerste L'Homo uit met "Arie Boomsma" op de cover   Met L'Homo proberen we ieder jaar weer op een uitda gende en positieve manier aandacht te krijgen voor Homo-emancipatie, want er is nog steeds werk te verrichten op dit vlak", zegt hoofdredacteur 'Iebele van der Meulen'.  "Daarom hebben we voor deze bijzondere tiende editie gekozen voor tien homomannen op de cover met wie we spreken over de stand van zaken van Homo-acceptatie in Nederland. Er is al veel gebeurd, maar het kan echt nog beter".

Zie ook:
Paul de Leeuw en Hans Klok met acht anderen op cover L'Homo  /  L'Homo is nog steeds nodig voor Homo-tolerantie ‼
bronnen: Show.nl / LindaNieuws.nl – L'Homo / Facebook.com –  / Show.nl → Video