dinsdag 31 oktober 2017

Movember | Maak dit jaar met 'Movember' het verschil in 't leven van een man

Voorkom dat mannen te jong overlijden.  Mannen verkeren in een gezondheidscrisis waar niet over wordt gepraat. Ze overlijden veel te jong. De Movember Foundation onderneemt actie en daar hebben ze jouw hulp bij nodig.

Laat een snor staan
Door aan Movember mee te doen – werf je fondsen voor de gezondheid van de man. En door je snor te laten staan, kun je daaraan bijdragen. Be- gin met een glad geschoren gezicht, laat de hele maand je snor staan, en werf fondsen om de mannen te steunen die dat het meeste nodig hebben.

Move
Zowel mannen als vrouwen kunnen aan Movember meedoen door in beweging te komen. Dat noemen we een Move maken. Stel aan het begin van de maand een afstand vast die je wilt afleggen, en ga wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, of roeien om je doel te bereiken. Terwijl je daarmee bezig bent, werf je broodnodige fondsen voor de gezondheid van de man.
                                           
                                               
Ik maak een verschil
Mannen overlijden gemiddeld zes jaar jonger dan vrouwen. Je kan echter een verschil maken en ons helpen om dit alarmerende feit te veranderen. 
Samen kunnen we een verschil maken voor de gezondheid van de man op het gebied van prostaatkanker, teelbalkanker, mentale gezondheid en de preventie van zelfmoord.

Sluit je nu aan bij de beweging. Steun de enige mondiale liefdadigheidsinstelling die zich uitsluitend richt op de gezondheid van de man, de Neder– landse Movember Foundation.

Zie ook:
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:

bronnen: nl.Movember.com / Twitter.com – Bram Dijkstra-Geuze / Twitter.com – Erik de Vries