donderdag 7 september 2017

Engeland - Showbizz | Zo klinkt de eerste postume single van 'George Michael'

Engeland  →  Na een statement van zijn twee zussen dat ze voor zijn muzikale nalatenschap blijven zorgen, is er nieuwe muziek van 'George Michael' online geplaatst. Het gaat om de nieuwe versie van het nummer 'Fantasy' ‼  De komende maanden worden er meer nummers uitgebracht.

Melanie en Yioda - de twee zussen van George Michael - schrijven op z'n website dat ze voor zijn muzikale nalatenschap blijven zorgen en dat willen delen met zijn fans. George Michael zou dat zo ook zelf hebben gewild. Het eerste nummer 'Fantasy' is vandaag uitgebracht. Muzikant Nile Rodgers heeft het nummer in een nieuw jasje gestoken.
                                           
                                                    

Het funky klinkende uptempo-nummer 'Fantasy' stond in een ouder jasje al eens op de b-kant van de Amerikaanse versie van George Michael's solohit 'Freedom' → uit 1990. De nieuwe versie is een bewerking van Nile Rodgers – die in het verleden vaker heeft samengewerkt met George Michael.

De laatste keer dat 'Nile Rodgers' in de hitlijsten stond was samen met 'Daft Punk' & 'Pharrell Williams', met het eveneens funkende Get Lucky. Ook werkte hij mee aan de bewerking van 'I Want Your Love', een oude hit van zijn band 'Chic'. In de nieuwe bewerking zong 'Lady Gaga' het – speciaal voor een modeshow van Tom Ford.

Hitalbum
Op 20 oktober 2017 komt het album 'Listen Without Prejudice / MTV Unplugged' uit. Daarop staan zijn grootste hits, maar ook live versies en een aantal remixen van zijn nummers


Zie ook:
bronnen: Winq.nl / Facebook.com – Winq.nl / YouTube.com