dinsdag 22 augustus 2017

Songfestival | Are U ready for some K-Pop ?! – Azië krijgt eigen Songfestival ‼

Azië  Songfestival  →  Er gingen al een tijdje geruchten over een 'Aziatische versie' van het 'Songfestival'. En het klopt. Er komt een Aziatisch-Pacifische variant van het 'Songfestival'.

In een video en wat Social Media-posts heeft de organisatie van het Songfestival laten weten dat er een Aziatische versie van het festival komt. De onofficiële reden zal natuurlijk zijn dat er tegenwoordig teveel landen mee willen doen ‼ Naast 'Australië' (die dit jaar voor het derde keer hebben meegedaan) waren er ook al twee jaar delegaties uit China aanwezig bij het festival. 


Spin-off ?!
Overigens is het niet het eerste muziekfestival in Azië ‼  Asia Song Festival vindt al sinds 2014 plaats. Dit jaar deden daar Zuid-Korea, Vietnam, Singapore, Japan, China, de Filipijnen, Taiwan en Hong Kong aan mee. Ook aan het ABU Song Festival is al sinds 2012 op de buis met landen als China, Vietnam, de Maldiven, Tunesië, Afghanistan, Sri Lanka en Japan. 

Voor de nieuwste versie van het 'Songfestival' hebben tot nu toe: Australië, China, Hong Kong, Japan, Singapore en Zuid-Korea aangegeven een artiest te sturen. Het is nog niet bekend of Australië aankomend jaar meedoet met de Europese editie. 

Wanneer het nieuwe programma wordt uitgezonden is ook nog niet bekend. 
bronnen: Gay.nl / YouTube.com